Sayfa 913/1024 İlkİlk ... 4138138639039119129139149159239631013 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by fnaa1972 Yazıyı Oku
    hsbc deki faiz konusuna açıklık getireyim.

yeni giriş :% 14 ancak premier müşterilere 250 milyonu geçmemek şartı ile bir defa % 15

Ben, haftaya 750k dönüşüm var dedim , bakalım yarın ne cevap verecek ..
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Burgan 25 temmuz günü 14.25 temdit verdi.
    Dolar yılsonu vade 4.10 dendi..

Geç yazabildim kusura bakmayın..

3. bugün gazetede bir haber okudum ; kredi kartlarının (default) olarak internet alışverişine açık olması VATANDAŞIN DOLANDIRICILAR TARAFINDAN KANDIRILMASINA yol açıyormuş..

önce bankalara günaydın demek istiyorum ve sonra; kredi kartlarının "default" olarak internet alışverişine açık olması bankaların mı yoksa vatanndaşların dolandırılması mı diye de düşünmeden edemiyorum

yani ALGI MÜHENDİSLİĞİ/OYUNU/YÖNETİMİ heryerde.. imar bankasının hazine bonosu satışı aklıma geldi tabi (yine) o zamanda imar bankası halkı dolandırdı denmişti..

4. Enflasyon düşmeyince banka bilançolarıyla faize müdahale - http://bndl.tw/KqFw0YDb

5. Kimse “Bağımsız olması gereken BDDK’nın görevi bankaların sağlıklı ve ihtiyatlı yapılarını sürdürmek mi, politikacıyı rahatlatmak mı?†diye sormuyor.
    “Bankalar güven müessesidir†diye boşa söylenmemiştir. Bankalar halkın tasarruflarını emaneten kullanırlar. O nedenle çok sıkı kurallara tabi olmaları gerekir ki, halkın tasarruflarını fazla kar için tehlikeye atmasınlar. Bedeli yine Hazine yani halk ödemesin..

erdal sağlam dan bir alıntı...

yoo esasen bazı bankalara imar bankası muamelesi yaparsanız bedelini hazine yani halk ödemez... banka normal banka değil di algısı oluşturabilirsiniz veya el koyduktan sonra usulsuz bazı işlemler yapmış diyebilirsiniz. yani tasarrufları ödemeyebilirsiniz.

tabi asıl konu banka olarak görmedğiniz "bankaya" el koymak "etik" olurmu.. madem bankadan saymıyorsun el koyamazsın.

Sayın Rxpu,

Üzerine sıkıca tutunmuş olduğumuz top mermisinin ivmesinde, rotasında herhangi bir değişiklik var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    14 faizin neti kabaca 12. Kredi 10 yıllık ve sigortalarıyla dosya masrafıyla etkin maliyeti de en az 12. Ortada kazanılacak bir para olmadığı gibi, 10 yıl boyunca mevduat faizinin buradan aşağı düşmeme garantisi de yok...
    Kredi 3 yıllık oabiliyor ,internet şubesinden baktım. 3 yıl boyunca al krediyi ve 3 yıllık mevduat yap direk bedavadan para. Yani faizin düşme riski gibi bir olay önemsiz, 3 yıllık mevduat yapılırsa anında. Dosya masrafı ile toplam maliyetten çok az daha fazla oluyor mevduat faiz. Bayağı uğraşışılırsa bu yapılır bence ama ben uğraşamam.

Sayfa 913/1024 İlkİlk ... 4138138639039119129139149159239631013 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •