Burgan 25 temmuz günü 14.25 temdit verdi.
Dolar yılsonu vade 4.10 dendi..
Geç yazabildim kusura bakmayın..
bugün gazetede bir haber okudum ; kredi kartlarının (default) olarak internet alışverişine açık olması VATANDAŞIN DOLANDIRICILAR TARAFINDAN KANDIRILMASINA yol açıyormuş..
önce bankalara günaydın demek istiyorum ve sonra; kredi kartlarının "default" olarak internet alışverişine açık olması bankaların mı yoksa vatanndaşların dolandırılması mı diye de düşünmeden edemiyorum
yani ALGI MÜHENDİSLİĞİ/OYUNU/YÖNETİMİ heryerde.. imar bankasının hazine bonosu satışı aklıma geldi tabi (yine) o zamanda imar bankası halkı dolandırdı denmişti..![]()
Enflasyon düşmeyince banka bilançolarıyla faize müdahale - http://bndl.tw/KqFw0YDb
Kimse “Bağımsız olması gereken BDDK’nın görevi bankaların sağlıklı ve ihtiyatlı yapılarını sürdürmek mi, politikacıyı rahatlatmak mı?†diye sormuyor.
“Bankalar güven müessesidir†diye boşa söylenmemiştir. Bankalar halkın tasarruflarını emaneten kullanırlar. O nedenle çok sıkı kurallara tabi olmaları gerekir ki, halkın tasarruflarını fazla kar için tehlikeye atmasınlar. Bedeli yine Hazine yani halk ödemesin..
erdal sağlam dan bir alıntı...
yoo esasen bazı bankalara imar bankası muamelesi yaparsanız bedelini hazine yani halk ödemez... banka normal banka değil di algısı oluşturabilirsiniz veya el koyduktan sonra usulsuz bazı işlemler yapmış diyebilirsiniz. yani tasarrufları ödemeyebilirsiniz.
tabi asıl konu banka olarak görmedğiniz "bankaya" el koymak "etik" olurmu.. madem bankadan saymıyorsun el koyamazsın.
Sayın Rxpu,
Üzerine sıkıca tutunmuş olduğumuz top mermisinin ivmesinde, rotasında herhangi bir değişiklik var mı?
Kredi 3 yıllık oabiliyor ,internet şubesinden baktım. 3 yıl boyunca al krediyi ve 3 yıllık mevduat yap direk bedavadan para. Yani faizin düşme riski gibi bir olay önemsiz, 3 yıllık mevduat yapılırsa anında. Dosya masrafı ile toplam maliyetten çok az daha fazla oluyor mevduat faiz. Bayağı uğraşışılırsa bu yapılır bence ama ben uğraşamam.
Yer İmleri