İktidar değişince görürüz ahiyi…bu Din, iman, vatan millet tüccarlarının hiç birine güvenmem.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz demiş eskiler.
10 yıl önce spotta bile netaş ve sportifleri kucaklayanlar servetlerini çocuklarının rızkını sıfırladılar.
sasa da hükümet kredilerine 10 yıllık sırtını dayadı sınırsız gibi. o vadede o parayı bana verseler nasreddin hocanın hikayesi gibi 10 yıla ya eşşek ölür, ya padişah ölür, ya ben ölürüm. ama vade 10 yıl depe depe gullantarla alsan site olur
![]()
audentes Fortuna iuvat
Merak ettik; yobaz laikler,güç ellerine geçince karşı cenaha hayatı zindan eden sekulerler,militarist kesimle ilgili düşüncen nedir?
Dediğin doğru ama karşı cenahında haltlarını yazsam sayfalar tutar.
Algı da eşitlik...
Hep bir cenahın çürüklerine taş atıyorsun.Bir taş oraya bir taş buraya...
Her iktidar kendi zengini yaratıyor. Çok eskiden kur garantili krediler vardı, sonra ihracat teşvikleri çıktı, şimdi ucuz selektif krediler var.
Kemer Country'de oturanlar dava açmış biz evleri alırken arazide golf sahası var diye aldık şimdi imara açılıyor demişler.
>>>>>>>>>>>
https://www.diken.com.tr/demirorene-...zi-reddedildi/
Demirören'e verilen golf sahası davası: Ziraat ve Emlak Konut'un itirazı reddedildi
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bunun din ile alakası yok. Dürüst ahlaklı namuslu insan vardır. Her türlü inanıştan ırktan namussuz dürüst olmayan insan vardır. Bunu CHP li de yapar akp li de. Olayı dine indirgemek yanlış. Ne yazık ki bizim insanımız eline güç geçtiğinde tanınamaz hale geliyor. Komünist çok dürüst insan olabileceğini gibi dindar ama dürüst olmayan insan da olabilir bizim içimizde her türlü insan var. Kanunlar çok müsait bence buna.
18 yaştan küçük çocuğa yakın zamanda diş teli taktıran oldu mu ne kadar fark çıkıyor. Benim ki biraz anormal oldu sanki burada üniversite hastanesinde diş teli taktıran yoktur.
Normalde her din insana dürüst ahlaklı namuslu olmayı öğütler emreder. Uygulamak hayatına sokmak insanın elinde. Bu ülkede sineği incitmeyen tek kuruş harama bulaşmayan dindar da vardır komünist de vardır hıristiyanda vardır yahudi de vardır. İşin özü herşeyi ile insan olabilmek.
Yer İmleri