Sayfa 914/992 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Emlak Konut %15 gitmiş , çok iyi oran 1 haftada , Bozkurtun yüzü azda olsa güldü bayram haftası...
    Fayız Yarın 100 puan daha indirilir

2. Dolarda tek oyuncu devlet
    İster yükseltir ister çıkartır artık

3.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Sen longcu bi arkadaştın sende reel ekonomiden etkilendin kamil.. Burda yabancıyı ön kapıdan kovarak çıkarsan bacadan geri girer.. Takaslara aldanma, dışardaki ekonomiyi bi kenara bırak yoksa masada anahtarı bırakcan bu çöküş hayalleri ile.. Burda hiçbi şey reel hayatın yansıması olmaz, olamaz.. Bırakmazlar bilhassa yabancılar
    Benim kararım değişmediki dostum... Enflasyon yukarda olduğu sürece borsa zaten çıkar... Bizim borsada yabancı satışı bitmeden borsa çıkışa başlamaz. Bir kere olsun takasa bakmadım. Ama büyük bankalarda yabancı satışı var.
    Ben bir tane kontrat ile oynuyorum. Saatlik göstergeler al verince alıyorum, sat verince satıyorum. Alabilen alsın anahtarımı [emoji4]

4. Dolar kıpraşıyormu ne...

5.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Tabi tabi 2020 de 100 lira olacak dalın beyler 15 14 den satan aptaldır diyende sen değildin. Pozun tersini söylemek huy olmus.

Benden bukdr. Anlayan anlar.
    Sizde vurdun mu Allah ne verdiyse vurmuşunuz , fazla hırpalamayın.

6.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Dolarda da halka arz devam ediyor.. 6,78.. 20 aydır 5 7 bölgesinden 50 milyarı geçmiştir kitledikleri dolar
    Nasıl kitleme ise 1000 dolar aldık Konya'daki hiç bir şubede yok. Yarın vercekler. Trol ağzı ile konuşuyorsun biraz sakin ol

7. Cümleten s.a

Pala dayıya küfür ettiğim için makastan dolayı

Ceza aldın cezam bitti

Short Diğer 80 bini geçmiş bugün

TEB yat Meril löng eklemiş

İş yat çretit short kapatmış

8. Pasta benim yorumum ötesinde
    Bilen gelsin
    Bu pastaya bu makasa almadı

Sayfa 914/992 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri