Sayfa 914/1003 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Viop - XIX

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Gunaydin herkese.

Sn lokasyon bu linkte var hepsi.

https://www.borsaistanbul.com/urunle...i/emir-tipleri
    Saolun bol şans

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Secbulun elinden 0.50 cente alacaksın abey merak etme ������
    Hadi bakalım inşallah.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. Şuan aktif 128.100

Gün içi en düşük 127.500

Dün en düşük 127.450 idi sanırım

Şahsi olarak beni memnun etmesi için bu 2 en düşük rakamı tazelemesi gerekli

Aksi halde hiç memnun olmam 💓💓

5. Spot açılsın hele ona göre pençe jetonu atmayı planlıyorum 🐻🐻

Meril yine sabah sabah ahlaksızça girişe bilir spota

6. EKGYO yu rekor seviyede düşük konut faizleri ile birlikte iyileşen görünüm nedeniyle en çok önerilenler listemize ekliyoruz. Düşük faiz ortamının i) konut yatırımlarını cazip hale getirmesi ve ii) borçlu bir bilançoya sahip olan Şirket in faiz maliyetlerini aşağıya çekmesi açısından Emlak Konut GYO için oldukça destekleyici olduğunu düşünüyoruz. Kısa bir süre önce başlatılan kampanyalar satış performansını desteklerken Şirket in nakit yaratımını da arttıracaktır. Hisse Net aktif değerine göre %68 iskonto ile işlem görmekte. Bu oran 5 yıllık ortalama iskontosu %41 in üzerindedir

7. Spot vadeli makası -600 puan
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

ekgyo mevzusu:
    Türkiye de emlak olayı mevcut pratikler anlamında bitmiştir.. bu şehirlerle daha da fazla büyüme imkanı yok..zaten deprem toplanma alanlarını bile betonlaştırdılar.. tersine süreç öyle yada böyle başlayacak.. ben bu emlak olayını yıllarca yazdım ilgili başlıkta.. bu leş politikaların şehirleri çöplük haline getireceği belliydi.. şu anda da hem şehirleşme hem de fiyat anlamında kötü ve sürdürülemez bir piyasa var.. beş para etmez kümes gibi evler millete satılıyor.. düşük faizlerin finansmanı yine bizim gibi vergisi veren vatandaşlara yükleniyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 914/1003 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •