Tahmin ediyom
Su an dunyada kar marj i en yuksek is o
Tahmin ediyom
Su an dunyada kar marj i en yuksek is o
Nuri laga luga yapma. Seni niye taksim meydanında assınlar o laflar için?
Şüphe ekmeye çalıştığın ve rıza nur dümbüğüne gönderme yaptığın o kadar belli ki! Ondan başka kim sarhoştu da düşman cepheyi yarınca kaçmak isterken ata hamle yaptı da attan düştü de kaburgası kırıldı diyor ki?!
Cevap veriyorum, hiçbiri, sadece rıza nur dümbüğü!
Şu yukarıdaki muhayyel olayı söylersem ben asarlar demiş olabilir misin acaba? "Sayın ki oradaydım" ne demek? İnsanları aptal yerine koyan aptaldır. Yapma öyle şeyler.
Çokça saçmalayıp dezenformasyon yapsan da bir şeylere kafa yorduğun belli, eğrisi doğrusu.. Ciddiye alınabilecek referanslara dayandırabiliyorsan yaz, sallama, en azından kesin doğru gibi yazma..
Bıdı bıdı da yapma delikanlı ol azcık..
Türkiye'yi en fazla mülteci barındıran ülkeler listesinde zirveye taşıyan AK Parti'nin sözcüsü konuştu. Dinliyoruz...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=395926
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Selam Doktor,
Vaziyet değişmediği için çızıktırmıyoruz, üçgen B gelişiyor, C dalgası 10.20 ye gitmesin diye, törpülüyorlar üçgende..
Son E kaldı, o da üçgene çevirmezse, ona gidiyoruz, 8.30 altına sarkabilir, kısa da kalabilir, ama kırmızı ortalama ortada..
Ons altın hala yeni bir zirve yapabilirim, acilen tahviller yükselsin diyor, tahviller de bir altına bir borsaya bakıyor. DXY coşarsa her şey değişir, biraz daha düzeltmeye devam ederse -borsalar son dalgasını tamamlasın, tahviller bir tık daha düşsün, varsın altın bi daha 2000 leri görsün, manzara bu olsa gerek tükenen yıl sonu 9.60 da bir diyagonal..YTD
![]()
selam..
kısa kalırsa mümkün. 9,6 da tıkanma..(aralık vade 9 zaten. mart 9.35 kusur mu neydi en son)
ama traşlamalarının bir etkisi olacağını sanmıyorum, sadece PY nin elini rahatlatacak zaman ötelemesi var.
gene de iyi dayanıyorlar. şapka çıkarıyorum.
tükenen/sonlanan diyagonal ise imkansız bile denemeyecek kadar imkansız(alınma)
muhtemelen/kabaca 12->10 hareketi ile üst kanala yerleşiriz, ivmelenerek gider. sıkıntılı şekle de rahatlıkla evrilir.
ortalamayla beraber, bariz şekilde üst kanala geçmek istiyor. 2 kanal da atlayabilir.
kanal geçiş olayının şiddetine bağlı.
gerekçem basit
asker+polis sayısı toplamından kat ve kat fazla mültecin varsa,
iş bulacan, ev bulacan, kadın bulacan, bağımlılarına afyon sakızı bulacan..(700 bin asker(etkin + rezerv) 330 bin polis - > 4+Milyon mülteci) yeni paket full genç erkek !.
bunların ülkelerine para göndermesini ayarlayacan. ailelerini getirenlere yer bulacan.
(ekonomiden pay alacaklar yerliler daha da fakirleşecek rekabet olacak)
kültürleri gereği asimile de edemeyeceğin için.(suadiye de bir afgan)
ihtiyaçlarına çözüm bulamıyorsan, anadolu da göçmen şenliği olur.
dersen gelenler ticari atılım yapacak. GMH yı katlayacak innovasyon getiriyor. OK.
yataya saralım.
bir evde 15 genç erkek sorun çıkarmadan ne kadar kalabilecekse..
yatayda da, kur o kadar kalır.![]()
O zaten cepteki senaryo, DXY nin şahlanmasıyla sonlanan diyagonalin patlaması, ya genişleyene, ya da itkiye çevirir, hani son 5 sayıyoruz ya, işte o 'meğerse' uzatan 5 miş olur...
Ama şimdilik böyle, bi şekilde patlamayacakmış gibi gidiyor, MB nin açığa döviz satmasının esbabı mucizesini kimse çözemedi, belki de oluyordur, neticede pozisyon (yükümlülükler meselesi) kapanmadığı sürece zarar yoktur
Selamlar..
Yer İmleri