Sayfa 914/1003 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Mal sahibi bir uzman çavuş apartman aidatını 10 aydır ödememiş. Şimdi de tayin olmuş gitmiş. Yönetici kadın '' parayı istedim ama vermem dedi. Ben asansör kullanmıyorum, ortak alanla ilgim yok dedi '' diye avukat arkadaşa anlattı. Yine istemeyecekmiş te apartmanda bazıları bunu emsal göstererek para vermeyi kesmişler falan......

vatandaşın meselelerine bakın. Bu kafayla bu çağda daha bir arada yaşamayı beceremeyen insanlarla neyi konuşacağız ?

2.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Mal sahibi bir uzman çavuş apartman aidatını 10 aydır ödememiş. Şimdi de tayin olmuş gitmiş. Yönetici kadın '' parayı istedim ama vermem dedi. Ben asansör kullanmıyorum, ortak alanla ilgim yok dedi '' diye avukat arkadaşa anlattı. Yine istemeyecekmiş te apartmanda bazıları bunu emsal göstererek para vermeyi kesmişler falan......

vatandaşın meselelerine bakın. Bu kafayla bu çağda daha bir arada yaşamayı beceremeyen insanlarla neyi konuşacağız ?
    suç apartman yönetiminde, yapıştıracaksın icrayı ardından bir de avukat ücretini nasıl olsa memur kaçarı yok..

3. ITO Temmuz İstanbul enflasyonu açıklamış

İstanbul'da; perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi bir önceki aya göre yüzde 9,84, toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları İndeksi ise yüzde 4,54 oranında arttı.

%9.84
    Tuik Türkiye geneli kaç çıkaracak acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    suç apartman yönetiminde, yapıştıracaksın icrayı ardından bir de avukat ücretini nasıl olsa memur kaçarı yok..
    Bu kadar ugrasmaya gerek yok, yazacaksin gorev yaptigi birlik komutanina, yarin gelir, esas durusta parayi oder.

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Bu tipler yüzünden dairelerimin olduğu apartmanlarda yönetimi profesyonel yöneticeye devir etme yönünde hep oy kullandım. Yonetici bagımsız ve profesyonel olunca seve seve oduyorlar, odemeyen icra ile ugrasmayı goze alıyor. Diğer maliklerin kafası rahat oluyor böylece.

Sarı gacıyı yine mi dağa kaldırdılar?

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sarı gacıyı yine mi dağa kaldırdılar?
    dur daha 3200 yolculuğuna çıkacaktık, başkan da 2400 de bekliyor o durakta inecekmiş..

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 914/1003 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •