Sayfa 914/1005 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    aynısı oluyor dünden beri arayan arayana
    Bu Türkiye de ne olduğunu ne olacağını herkes biliyor bir ben bilmiyorum alüminyum.. “hey Kenya neler oluyor dünya da” gibi hissediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Nasıl biliyorsun öyle olmayacağını?

laf ola beri gele.

laf ola heybe dola.

gün ola harman ola.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    laf ola beri gele.

laf ola heybe dola.

gün ola harman ola.
    gün ola horoz döne tavuk göme de
    varmıydı
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Nasıl biliyorsun öyle olmayacağını?

örnek veriyorum geçen sefer limiti olan herkes lafla da olsa ihtiyacım var dedi aldı belge istenmedi. mesela bu sefer soruyor neden ihtiyacın var. Sende mesela diyorsun ki SGK borcum var bunu ödeyemedim.Ya da işçilere 3 aydır maaş ödeyemedim. Geçen sefer bu belgeler istenmeden o krediler verildi bu sefer SGk dan bana döküm getir göreyim diyor paranın nereye gideceğini. Benim bildiğim bu olurda yanılırsam ben ne biliyorsam derim.

En önemlisi bu sefer çarkların en azından döner kalabilmesi için o kredilerin gerçekten ihtiyacı olana ulaşması gerek.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Sözcü
    @gazetesozcu
    ·
    1d
    Erdoğan'la Bahçeli arasında Saray'da sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi Saray'da kabul etti.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    örnek veriyorum geçen sefer limiti olan herkes lafla da olsa alda. mesela bu sefer soruyor neden ihtiyacın var. Sende mesela diyorsun ki SGK borcum var bunu ödeyemedim.Ya da işçilere 3 aydır maaş ödeyemedim. Geçen sefer bu belgeler istenmeden o krediler verildi bu sefer SGk dan bana döküm getir göreyim diyor paranın nereye gideceğini. Benim bildiğim bu olurda yanılırsam ben ne biliyorsam derim.
    Başkan böyle şeyler soruyorlar mı belge istiyorlar mı? Senin anlattığına göre zaten kafadan limit yok gibi görünüyor

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    örnek veriyorum geçen sefer limiti olan herkes lafla da olsa ihtiyacım var dedi aldı belge istenmedi. mesela bu sefer soruyor neden ihtiyacın var. Sende mesela diyorsun ki SGK borcum var bunu ödeyemedim.Ya da işçilere 3 aydır maaş ödeyemedim. Geçen sefer bu belgeler istenmeden o krediler verildi bu sefer SGk dan bana döküm getir göreyim diyor paranın nereye gideceğini. Benim bildiğim bu olurda yanılırsam ben ne biliyorsam derim.

En önemlisi bu sefer çarkların en azından döner kalabilmesi için o kredilerin gerçekten ihtiyacı olana ulaşması gerek.
    ufak bir sorum var.
    Sgk primini yahut çalışan mayışlarını ödeyemeyenlere neden yardım ediyoruz?

8.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ufak bir sorum var.
    Sgk primini yahut çalışan mayışlarını ödeyemeyenlere neden yardım ediyoruz?
    Ekonomi çok hızlı bir şekilde milildiği zaman şirketler adapte olamayabilir. Basiretli olmak ticaretin şartıdır ama devlet saçmaladığında bu mazur görülebilir

Sayfa 914/1005 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •