Sayfa 915/1006 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. [QUOTE=iyimser;4971020]
     Alıntı Originally Posted by fat333hhh Yazıyı Oku

Kardeş burgan iyi banka 32 günlük 16 dan yapabilirsin 150 bin tl ye kadar sorun yok hatta baraya ihtiyacın yoksa belli bir süre ana para 150 bin lira oluncaya kadar beklersin ve sonra 150 binin üstünü çekersin ve hep sınırda kalırsın.
    Evet hocam 120k 16dan 32gunluk açtım.
    Enpara 14 diyor ustune ayin enparalisi olursa o da. Umarim pişman olmam burgandan ismi garip geldi [emoji23]
    Dedigim gibi benim çok öyle bi kâr etme seyim yok, aylik masraflarimi karsilamak icin 1600 civari veriyor yeter o da bana. Burgan sadece bana kaptı kaçtı gibi geldi.
    Vadeli hesaplar bolumundeki dekontuda inceledigimde, bu dekont ile banka verileri uyusmazsa gecersizdir diye altta yazinca bilmiyorim kafami karistirdi. Enparadayken vadeli acar acmaz elektronik hesap cüzdanı gönderirlerdi bunlarda o da yok sanırım.

Yani bankaya birşey olsa kayyum atansa,devlet zaten vatandasin yaninda degil nerden nasil ispat edecegiz o da ayri mevzu

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Dijital hesap limiti 250 K. bildiğim kadar. [QUOTE=iyimser;4971020]
     Alıntı Originally Posted by fat333hhh Yazıyı Oku

Kardeş burgan iyi banka 32 günlük 16 dan yapabilirsin 150 bin tl ye kadar sorun yok hatta baraya ihtiyacın yoksa belli bir süre ana para 150 bin lira oluncaya kadar beklersin ve sonra 150 binin üstünü çekersin ve hep sınırda kalırsın.
    BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Fiba kaç günde açıyor hesabı
    benim 3 ay sürmüştü ben de çok üstüne düşmemiştim sonrasında bu iş çok uzadı diye arayınca da geri dönmediler

ama şans meselesi hızlı açılan da var.

bu konuda hakkını yemeyelim en kolayı aktif. anında kullanabiliyorsunuz nzoru

4. [QUOTE=asman35;4971455]Dijital hesap limiti 250 K. bildiğim kadar.
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku

BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    devlet garantisi için öyle dedi iyimser üstat, arkadaş biraz çekinceli olduğundan.

5. [QUOTE=fat333hhh;4971330]
    Enpara 14 diyor ustune ayin enparalisi olursa o da. Umarim pişman olmam burgandan ismi garip geldi [emoji23]
    Dedigim gibi benim çok öyle bi kâr etme seyim yok, aylik masraflarimi karsilamak icin 1600 civari veriyor yeter o da bana. Burgan sadece bana kaptı kaçtı gibi geldi.
    Vadeli hesaplar bolumundeki dekontuda inceledigimde, bu dekont ile banka verileri uyusmazsa gecersizdir diye altta yazinca bilmiyorim kafami karistirdi. Enparadayken vadeli acar acmaz elektronik hesap cüzdanı gönderirlerdi bunlarda o da yok sanırım.

Yani bankaya birşey olsa kayyum atansa,devlet zaten vatandasin yaninda degil nerden nasil ispat edecegiz o da ayri mevzu

Enpara'dan Burganbank'a eft ile geçtiğinize göre eft dekontunuzu kanıt olarak sunabilirsiniz.Ayrca ekran görüntüsünü de alabilirsiniz.

6. [QUOTE=fat333hhh;4971330]

Dekontta yazan uyarı bütün bankalarda mevcut / geçerli.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    A bank 16 yapmış + ilavesi de var.
    Deveden hendek atlatmak lazım +1 almak için, siz +0,25 olarak hesaplayın.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

8. [QUOTE=fat333hhh;4971330]

Hiç uğraşma odea 16 günlük ya da 32 günlük Hsbc dene %16 o da

Sayfa 915/1006 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •