Sayfa 915/1024 İlkİlk ... 4158158659059139149159169179259651015 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Artık kayıt dışı olarak nitelendirdiğimiz ekonomi de orantısız olarak fakirleşiyor. Zira kayıt dışı ekonominin en büyük kaynağı esnaflar. Esnaflar gelişen teknoloji ile artık rekabet edemiyorlar. Kayıt dışı satabilecekleri malların nevi ve karı her geçen gün düşüyor.
    Asıl sorun da bu zaten şu anda kağıt üzerinde Türkiye'yi büyüyor olarak görüyoruz. Ama kayıt içi ekonomi büyüyor, kayıt dışındaki çöküş bu rakamlara yansımıyor. Yani artık bizi bak bizim ama kayıt dışı ekonomimiz var aslında biz daha zenginiz söylemleri de kurtarmaz, zira çöken kısım zaten kayıt dışı ekonomideki halk yığınları. Öyle sektörler var ki zaten kayıt içinde yaşayamazlar zira kayıt içine girdiklerinde oluşacak maliyet ve fiyat halkın alım gücü ile örtüşmez. Kayıt dışı neden var, aslında halkın alım gücüne göre kendini ayarlayan bir sisteme ihtiyaç olduğu için var. Devlette bunu biliyor. Yapacak bir şey yok.
    Yanlış..

En büyük kayıtdışı büyük sermaye..

SASA sabancıda iken 1.3 milyar ciro ile 15 20 milyon zarar açıklarken erdem aldıktan sonra 3 senede 200 milyondan fazla kar açıkladı..

gyo lar patron çiftliği halinde..

Daha da yazmim..

2.  Alıntı Originally Posted by Selecta Yazıyı Oku
    Burgan temdit 14.10 verdi bugün. 300k TL
    yahu daha geçen 14.40'tı.
    paraşütsüz düşüyor.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

En çok vergi yı mevduatci ödüyor.%15 vergi var.pesin ödüyoruz.kurumlar vergisi %20 den 5 e düşecek mis.tadi yok Mevduat ciligin.

4. Güzel paylaşım. TRT150519T15 + 475 baz puani sabitleseler daha iyi olurmuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    En çok vergi yı mevduatci ödüyor.%15 vergi var.pesin ödüyoruz.kurumlar vergisi %20 den 5 e düşecek mis.tadi yok Mevduat ciligin.
    Vah vah yazik bu mevduatciya..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Vah vah yazik bu mevduatciya..

Syg,
    dudu ağabey ucuz ne kaldı? bir haber et.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    dudu ağabey ucuz ne kaldı? bir haber et.
    Su anda belirgin bi ucuz enstruman goremiyom ben de..

Hisselerin biraz daha gitmesini bekliyorum.

Sonra cikacagiz insallah borsadan..

O zaman bakinacagiz ne var ucuz diye..

Yoksa da ben de sizin gibi mevduatta takilirim artik, yarenlik ederim sizlere.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Kurumlar vergisi indiriminin, kayıtlı çalışan, yüksek karlar elde eden, yüksek temettü ödeyen şirketlerin hisselerini olumlu etkilemesini bekliyorum.

Temettüler üzerinden kesilen %15 vergi stopaj oranı da bir yıl ve üzeri vadeli TL mevduat üzerinden yapılan kesinti oranına indirilir ise sayın Happy'nin dile getirdiği faiz haramından sakınmak için iyi bir teşvik olur.

Sayfa 915/1024 İlkİlk ... 4158158659059139149159169179259651015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •