Sayfa 915/1004 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Endeks ağırlığı olan tahtalarda değişik formasyonlar mevcut.
    Olgunlaşırsa paylaşırım.
    Bu endeks ağırlığı değişitor mu her seferinde, bilgim yok detaylı bu konu hakkında, açıklarsanız sevinirim. Yoksa belli bilinen bir yüzde var ve ona göre mi etki ediyor kağıtlar?

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

2. Eğer buradan yukarı devam edeceksek geçen hafta amaçlardan biri de pay vadelide long olanları en dipten uzlaşmaya sokmaktı derim, yanlış hatırlamıyorsam kasım kapanışında da birebir aynı hareketi yaparak ay sonunda sağlam düşüp sonra yukarı sürmüşlerdi.

3. Adamlar yukarı sürerken dow sp eksideydi ya pala global
    pala ya da eksi de olsa dünya da yıkılsa yukarı sürerim kafasındaydı
    teknik temel haber vs hikaye bu zamanlarda şortcu mu çoğladı yukarı sür
    longcu mu çoğaldı aşağı sür.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

4. V tipi bi hareketle önce 170.000 lere ardından da 185.000 lere doğru gidecek diye düşünüyorum..
    Bunlar niyeti ciddi bozmuş..Yan tahtalarda ve dolarca ciddi bi hareket olmadıkça başta bankalar eregl tuprs gibi kağıtları şu son düştüğü zirvelere sürse zaten hayli hayli 185.000 gelir..

5. Hayal yok dostum bizzat içindeyim bu işlerin.

Aşağı yukarı konusunda 1660 kritik, banka grafikleri çok çok iyi özellikle ykb ve halk, ama banka dışı ve x30 dışı çok ciddi balon var izleyelim artık.
     Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Hayaller Avrupa, gerçekler Türkiye))))

Ana konuya dönelim

Viop30 aşağı es verir mi acep? Yoksa soluksuz gaza mı basar??? Bunlar ne zaman mal topladı da yukarı sürüyor?
    Takaslarda ben ciddi Bi fark görmüyorum, genel olarak...
    İlginç...

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Aps 15.315 artışla 539.485 olmuş...
    Çuval formasyonu devam...

7. Evet Ekim ayında, 1 Kasım dan itibaren soluksuz aldı.
     Alıntı Originally Posted by karti Yazıyı Oku
    Eğer buradan yukarı devam edeceksek geçen hafta amaçlardan biri de pay vadelide long olanları en dipten uzlaşmaya sokmaktı derim, yanlış hatırlamıyorsam kasım kapanışında da birebir aynı hareketi yaparak ay sonunda sağlam düşüp sonra yukarı sürmüşlerdi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by karti Yazıyı Oku
    Eğer buradan yukarı devam edeceksek geçen hafta amaçlardan biri de pay vadelide long olanları en dipten uzlaşmaya sokmaktı derim, yanlış hatırlamıyorsam kasım kapanışında da birebir aynı hareketi yaparak ay sonunda sağlam düşüp sonra yukarı sürmüşlerdi.
    Sebeplerden biri kesinlikle buydu, geçen hafta çarşamba-cuma bütün stopları patlatıp panikle aşağı sürdüler...

Sayfa 915/1004 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •