Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Eğer buradan yukarı devam edeceksek geçen hafta amaçlardan biri de pay vadelide long olanları en dipten uzlaşmaya sokmaktı derim, yanlış hatırlamıyorsam kasım kapanışında da birebir aynı hareketi yaparak ay sonunda sağlam düşüp sonra yukarı sürmüşlerdi.
Adamlar yukarı sürerken dow sp eksideydi ya pala global
pala ya da eksi de olsa dünya da yıkılsa yukarı sürerim kafasındaydı
teknik temel haber vs hikaye bu zamanlarda şortcu mu çoğladı yukarı sür
longcu mu çoğaldı aşağı sür.
Yatırım tavsiyesi değildir...
V tipi bi hareketle önce 170.000 lere ardından da 185.000 lere doğru gidecek diye düşünüyorum..
Bunlar niyeti ciddi bozmuş..Yan tahtalarda ve dolarca ciddi bi hareket olmadıkça başta bankalar eregl tuprs gibi kağıtları şu son düştüğü zirvelere sürse zaten hayli hayli 185.000 gelir..
Hayal yok dostum bizzat içindeyim bu işlerin.
Aşağı yukarı konusunda 1660 kritik, banka grafikleri çok çok iyi özellikle ykb ve halk, ama banka dışı ve x30 dışı çok ciddi balon var izleyelim artık.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aps 15.315 artışla 539.485 olmuş...
Çuval formasyonu devam...
Evet Ekim ayında, 1 Kasım dan itibaren soluksuz aldı.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri