Sayfa 915/1004 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Farklı görüşlere saygı duyacağımız tuttu.Aşı konusunda kamu, teşvik edici hatta zorlayıcı kararlar almalıdır.

Pek adedimiz değildir ama nedense bu konuda demokratik olmak zorunda kaldık.

Aşı yapmayan veliden; pcr testi istenmeli.

Toplu taşım,restoran,berber vs... hepsinde 2 doz aşı istenmeli.

Aşı yapmayacak sonra aşı olan ebeveynlerimizi riske sokacak.Veya yeni mutasyonlara zemin hazırlayarak benim aşımın etkisini azaltacak..

aşı olmayanların pandemisini yaşıyoruz.

Aşı ,ölümsüzlük değildir.Elbette ölüm olacak ama %90 koruyor.

Bazen çelişkili haberler can sıkıyor

alttaki lingteki gibi

https://twitter.com/dralpersener/sta...49175409422343

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    spotta almadan, piyasayı yükseltmeden kapatsın. şortları ta vade başında açtı, malı geçen gün aldı, aynı gün şortları kapattı.

sırf o hareketin yüzünden terse düştüm.
    Ben bir şey çıkartamadım hocam bunca senedir. Hatırlarsan son yükseliş, sıfıra kadar short pasta ile oldu. İki senedir mart düşüşleri ise fezaya kadar long pasta ile oldu.

Bizim anlamlı bir şey çıkartma ihtimalimiz olsaydı o verileri de yayınlamazlardı herhalde. Bıraktım.

1572 üstü gene lönkleri giyerim illa çarpılıcam bugün.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben bir şey çıkartamadım hocam bunca senedir. Hatırlarsan son yükseliş, sıfıra kadar short pasta ile oldu. İki senedir mart düşüşleri ise fezaya kadar long pasta ile oldu.

Bizim anlamlı bir şey çıkartma ihtimalimiz olsaydı o verileri de yayınlamazlardı herhalde. Bıraktım.

1572 üstü gene lönkleri giyerim illa çarpılıcam bugün.
    şu saatten sonra bence long çok çok riskli. en azından pazartesiyi beklemek ve yeni vadeden açmak gerekir diye düşünüyorum.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    şu saatten sonra bence long çok çok riskli. en azından pazartesiyi beklemek ve yeni vadeden açmak gerekir diye düşünüyorum.
    Aynen, bugün muhtemelen işlem yaptığım son gün bu hafta için, güzel kar ettik hepsini vermeden haftayı kapatmak önemli.

5.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Herkese bol kazançlar arkadaşlar
    bugün şekil aşağı
    dün sağlam duran spot
    bugün tam tersi zayıf duruyor
    Bugün çok ekranda olamadım
    spot hala zayıf duruyor
    bankalar iyi
    özellikle işc ve ykb ye ay başından bugüne ciddi
    yabancı girişi var
    yaklaşık bir aydan sonra
    bugün ilk sefer hisse vadeli longlarda azaltıma gittim

6. fed powell demiş ki..!!
    btc için pandemi öncesi ekonomiye DÖNÜŞ YOK.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bu hafta belirleyici dedik cidden belirleyici oldu haftaya bazı şeylerin teyiti olur.!!sonuçta adam vadeli de dediğini yapt formasyon hedefini gösterdi saldı.!!ben bundan korkuyordum bu da oldu yani

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    bu hafta belirleyici dedik cidden belirleyici oldu haftaya bazı şeylerin teyiti olur.!!sonuçta adam vadeli de dediğini yapt formasyon hedefini gösterdi saldı.!!ben bundan korkuyordum bu da oldu yani
    Bilemiyorum. Belki de bu sadece fragmandır. Benim takip ettiğim sistem böyle kapatırsa iyi şeyler olmaz diyor.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 915/1004 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •