Sayfa 915/1001 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

geçen hafta bu hafta için beklediğim dip çalışması başlamış gibi
    Dow sorulmuş özl den bunun grafını daha önce attıydım .
    ortalamalar yukarda kaldığı için dip çalışması yapacak yukarı aşağı bilanço dönemi ile 33000-33500 beklentimi daha önce paylaştım.[/QUOTE]

bam bam graflar çalışıyor ,
    30000 üzeri haftalık kapanışlarda geçen hafta verdiğim bantlara doğru hareket beklentim başlar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Yarın hangi bankaya yapışsak ?

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yarın hangi bankaya yapışsak ?
    En çok düşenini istiyorsan , Şekerbank
    2 hafta önce 2 TL. den aldım
    Şu an 1,69 TL.
    Külliyen zarardayım.

4. dow 30000 üzeri çoklu kapanışlarda önce kanal katlaması devamı siyah çizgiye kadar 33000-33500 bantlarına denk geliyor beklentim bu yönde.İyi oynayan kazansın.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    En çok düşenini istiyorsan , Şekerbank
    2 hafta önce 2 TL. den aldım
    Şu an 1,69 TL.
    Külliyen zarardayım.
    Ak, Ykb, Garan, Isc harici bankalara bulasmam

6. Demin twetirda Sasa konuşma odasına girdim 2500 kişi online muhabbet dinliyordu. Gerçekten çok şaşırdım. Adamlar hepsi ky ve resmen kimyacı olmuşlar. Sasayi Sasadan daha iyi tanıyorlar şundan eminimki sasayi alan ky kolay kolay Sasadan çıkmaz. Elinde Sasa olmayan biride hem kazanları görünce hemde bu tarz sohbet odalarını dinleyince kesinlikle hisseye girer hele acemi ise balıklama atlar. Valla benim bile yarın long olasım geldi. Alan evladiyelik alıyor ve astromik hedefler var. Inanıyorum ki eğer birgün Sasadaki balon patlarsa günlerce tr gündeminden düşmez ve anahaber bültenlerinde ilk sırada haber olur. Resmen hayal satın alınıyor şuan. Patron 25 milyar dolarlık yatırım diyor ve hisse resmen uçuyor. Böylesine riskli bir coğrafyada böylesine büyük bir yatırımın altına girmek gerçekten büyük cesaret. Diğer bir konuda bu para nasıl bulunur. Devlet bütçesi gibi. Geçen hisse geri alımı oldu ama kendine bağlı başka bir firmadan 52 kusur liradan bilmem kaç milyon lot geri alındı ve bu hisseler yurt dışına var olan birc karşılı verildi. 85 lira olan hisse neden 52 den verilir. 52 den alan adam anında piyasada 85 den okutur. Ilginç işler. Patron borcu cash yerine hisse olarak veriyor eğer haberi yanlış anlamadiysam. Hissenin uçması en başta sasanin işine yarıyor çünkü borcu hisse ile ödüyor gibi anladım ben. Ayrıca tüm herşey patrona endexli patrona bisi olsa yine ortalık karışır bu hissede. Hollandadaki lale soğanı balonu gibi bişi oluyo bence sasada. Buraya yazıyorum eğer birgün bu balon patlarsa belgeseli bile çekilir bunun.

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ak, Ykb, Garan, Isc harici bankalara bulasmam
    Al diye demiyorum , ama Şekerbank , 1 ay önce ( 14 Eylül 2022 ) 5 ,37 TL. yi gördü.
    Şu an 1,69 TL.
    Zirvesinin 3 de 1 i fiyatında.

8. Vadeli manual hesaplarıma göre durum. APS TL tutarına göre sıraladım, bu sıralama ile

ODAS, PETKM, EKGYO, SASA, HEKTS
    Bunlarda sıra dışı durum var.

Bence AKBNK ve GUBRF'de birileri pozisyonlanmış, haber bekliyorlar olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 915/1001 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •