burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Hocam ülkeyi rte nin kararlari batırdı bunda şüphemiz
yok
Ama 14 aya bakıyorum heryer hersey pert halde
Borsa battı çalışan battı emekli battı firmalar battı
Şunu diyin yapamadı ama simsek in ovucelek tek yani yok enflasyon dört nala devam
Hiçbir iyileşme yok bir tane fayda yok
yazına kısmen katılıyorum hocam..
lakin.. tr sandığından çok daha mafya düzeni "derin devlet" kontrolünde
özgür özel bacağı kırıldı... ispatlamak için röntgen filmini gösterdi. vudulmadım ayağama sıkmadılar demek için.
yani bu geçiş hiç kolay olmayacak kimse kusura bakmasın... muhalefetin milletin kendi kendine aydınlanmasını beklemekten başka şansı daha doğrusu seçeneği kalmadı. napsınlar onlarda mı mafyalarla iş tutsunlar.
ganimet savaşı ve yağma düzenini başkanlık sistemi denen ucube bir sisteme döndürdüler...
bahçeli 17-25 dosyasını elinde bekletiyor.. biyandan.
bara çok büyük... yağma çok büyük. kara para çok büyük..
öyle elinde altıntepsi ile sunmayacaklar muhalefete.
şimşeğe gelirsek.. düzenin ve sistemin böyle olduğunu görmüyor mubiliyor..
o da iş yapar gibi görünüp cebini doldurmaktan başka seçeneği yok. mesele günü kurtarmak.
babayitse emir almıyorsa tepeden.. aha meydan. tek tuşla sistemden tüm zenginlerin kuruşuna kadar belli hesaplarında para.
hesabını sorsun.. vergilendirsin..
rüya görmeyi bırakın yahu.
Türkiye son yıllarda 1. Ligden amatör kümeye düştü
Yeni bir hoca bulduk
Sınırsız yetki transferler yaptık
%50 faiz ödedik bulup getircem dedi 1.lige çıkcaz dedi
14 aya bakıyoruz amatör kümede yine sonuncu sırada
Bunun neyini ovelim
5-10 tane hükütmete yakın şirketin 650 milyar vergisi düşürülmüyor abi. komple siliyorlar))
onların borçlarınıda vatandaş ödüyor.
şimşek dediğin adam bu işte...
millete 5 sene snra düzlüğe çıkacaz inşellaaah sabır edin diyor utannmadan![]()
Acayip bir dönem..
İşi olan, ticaret erbabı, işçi, çiftçi,kobilerde dahil...para kaybediyor..
İşi olmayan, (bankada parası olan) aklı başında bile olmayan insanlar hiç bir emek,akıl,yetenek sergilemeden para kazanıyor....
Şimşeğin aklında sadece enflasyonu düşürmek var. Ona göre enflasyon düşünce kendiside başarılı olacak
Reisde düşük faize bakarak kendini başarılı bir ekonomidt sanıyordu
Şimşekte enflasyon düşünce bakın enflasyonu düşürdüm büyük başarı diyecek ama ücretlii emekli esnaf asgari ücretlimperişan olacak ihracatçı ve turizimci göçecek ama şimsşek enflasyonu indirererek başarılı olacak
Dediğim gibi reisin düşük faiz düşük kur politikası ile şimşeğin yüksek faiz düşük enflasyon amaçları ekonominin gerçekleri ile örtüşmüyor. Olan ülkeye oluyor
bir halt olacağı yok.
arkadaşlar bunun örgütlü olması gerekiyor,..yani demokratik düzende siyasi partler ortada olmalı ve muhalefet partileri profesyonel düzeyde bunun sonuçlarını halk adına etkilemeliler,
yoksa yağma, talan, rüşvet, siyasi istikarasızlık, ekonomik istikararsızlık bunlar hep devam etti, yine hep devam eder,..
ben şunu derim kısaca, İstanbulu kazanmak için bunu yaptınmı kardeşim, vakit kaybetme bu defa Türkiyeyi kazanmak için yola koyul madem,siyaset hele bir değişsin, fırsa6t falan verme,..
Türkiyede bu gün siyasi tertcih değişssin, borsa rekorlar kırar 6.5 cente gider,..
soruyorum şimdi Şimşek gitti, harcandı borsa nereye gider,..
yemişim borsasını ayrı konu, örnek gereği,...
bakıyorsun şimdi ana muhalefette üç aday içerden bir aday dışardan yan yol dan, yani 4 aday yine rekabet halindeler,..ya senin kurultayın yokmu tüzük gereğin var, şimdi en kuvvetli adamını seç, ilk kurultayda diğer hesaplaşmanızı yapın,...
22 sene iktidar sorunu aynı zamanda 22 sene muhalefet sorunu demek değilmi,...sen çekil kenera görünme, eeee benim işimi spekülasyon/sokak yapsın,
ya bu venezüallada tuttumu,..
sonra,...spekülasyon ülkeyi kessin biçsin, dizayn etsin, gerçi o da örgütlü ya,...iş mi bu şimdi,..
hem iktidara hem muhalefete üfleyen aynı olunca, kimse ortada olmuyor haliylen, diyorki bu üfleyen bana gelip sıra sende demedikçe ben oynamam abi, hal bu,..öyle olunca gelsin çaylar gitsin kahveler,..
şu anyasayı da, yok öyle yağma dayu,..
yağma bir yere kadar,
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri