Sayfa 916/937 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Gaffa 15 yıldır fılan bekliyorsunuz ben 2 yılda delirdim helal size, bu gidişle torununun torununa kadar çıkar heralde insallah 🤣

2.  Alıntı Originally Posted by Gaffa Yazıyı Oku
    sen ne kadar boş bir adamsın ...yani hissesi olan bir kişi senin yazdığını yazmaz olmayanın manyak olması lazım gelip her gün burada insanlara laf yetiştirmek konusunda veya toplumdan dışlanmış bir insan mısın nesin yani bir psikolojik bir sorunun mu var bilemedim yani çözemedik seni Belki de işkur u aşağıdan kaptırdın şimdi onun hırsı ile herkese yazıyorsun para biriktirirsen 6.3 yüze kendin alırsın ama o kadar paran da yok anlaşılan hissesi olanlar herhalde 50.000 TL 150.000 Maliyetlenmiştir dolayısıyla bu hisse senedi patlasa da çatlasa da Kimseyi sesini satmaz o yüzden daha fazla yorulma sen Burayı yavaş yavaşla terket
    Bende anlamadım valla bunun amacı ne, elinde senet de yok varsa alayım dedim ona da razı değil.

Bu forumdakilerin maliyeti zaten 1500-50 bin arasıdır. Onlar da zaten bu arkadaş gibi yok imhaydı yok bölünmeydi amacıyla da almadılar ki zaten kardalar. sonra alanlar bağırıyo cas cas. Tabi ya siz alacaksınız imha edip milyoner olacaksınız. Hadi ordan.

3.  Alıntı Originally Posted by DÜNYALI Yazıyı Oku
    Anlayamamanı anlayabiliyorum kardeş. Günü gelince anlarsın. Az kaldı
    sen cok ıyı anladın .. Bos bos konusma olur ya da olmaz .. Bugun olmaz yarın olur ..Sen gercek derdini soyle .. .. Gercekten bu forum da neden bulunuyorsun ?

4.  Alıntı Originally Posted by Gaffa Yazıyı Oku
    sen cok ıyı anladın .. Bos bos konusma olur ya da olmaz .. Bugun olmaz yarın olur ..Sen gercek derdini soyle .. .. Gercekten bu forum da neden bulunuyorsun ?
    Söz yarın açıklayacağım gerçek sebebi. Ondan sonra da forumdan çıkacağım. Yazsanız da görmeyeceğim. Telegramı da sileceğim.

5. Cas cas bağıran benim, yıldızlı geceler muhtemelen antropoz ve ya menapozdasın seni anlıyoruz 😉

6.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Cas cas bağıran benim, yıldızlı geceler muhtemelen antropoz ve ya menapozdasın seni anlıyoruz 😉
    Maliyetin kaç beklentin ne, sana ne yalan söylediler

7. Maliyetim 3 milyon tl, bana söylenen 2 milyon dolar, sonuç elde var sıfır 🤣

8.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Maliyetim 3 milyon tl, bana söylenen 2 milyon dolar, sonuç elde var sıfır 🤣
    Yine de kardasın daha ne istiyon.

Sayfa 916/937 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •