Sayfa 916/992 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Bu absürdlüklerin olmaması için
    Piyasada kurallar normal şartlara dönmeli
    En önemlisi açığa satışın tekrar gelmesi gerekiyor

2.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Türkiye 10 milyar dolar değerinde Katar Riyali alacak ve bu para Merkez Bankası rezervine dahil olacak. Katar Merkez Bankası da 10 milyar dolar değerinde Türk Lirası'nı rezervlerine koyacak. Katar Riyali uluslararası arenada rezerv para olmasa da Merkez Bankası'nın döviz rezervleri yükselecek.
    Dolar beklerken Riyal bulduk. Herzamanki gibi katar yine. 2.7 milyon nufuslu ülke.Ucak hediye etmeler tank palet fabrikasını almalar kanal istanbuldan arsa götürmeler. her taşın altında katar var. Neden acaba.?
    KATAR bize iyi TAKAR bu gidişle..

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Nasıl kitleme ise 1000 dolar aldık Konya'daki hiç bir şubede yok. Yarın vercekler. Trol ağzı ile konuşuyorsun biraz sakin ol
    Fiyat diyorum fiyat banane fiziki dolar var yada yok

xu100 benim hala 106 yükseliş beklentim var. 100.896 ya kadar düzeltme yapmaları normaldir ancak kırılırsa biraz süründürürler
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5. X30 dan ziyade küçük hisselerde yerliler hareket yapıyor, yabancıların sattıklarını pasiften sineye çekiyorlar.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

bugün haftalardır süren absürtlüklerin son günü olabilir.. yarın daha makul fiyatlamaların olmaya başlayacağını ümit ediyorum.. eregl vs krdmd ve pgsus vs thyao pozlarım artıda.. garan pozum (endekse karşı) ise ekside, zarardayım.. ilerleyen bir kaç günde bimas pgsus krdmd gibi bazı kagıtların biraz değerlemelerinde düşüş bekliyorum endekse göre.. dengeli poz yapısı nedeniyle masa dışına itemedi.. ama itmeye çalıştığını hissettim..proaktif davranarak poz ayarlamaları yaptım son 2 saatte.. ciddi zorlaştı..özellikle bimas, pgsus, asels, kozaa gibi kagıtlar ciddi başbelası.. poz yapısını çok kolay bozuyorlar bu kagıtları kaldırarak.. risk yönetimi iyi olmadığında marjin call çok kolay gelir bunlar nedeniyle..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Halil Barışkan, CMT
    @halilbariskan
    ·
    2m
    FT haberine göre İngiliz hükümet yetkilileri çıkan haberleri sürprizle karşıladıklarını ve Türkiye ile swap anlaşmasının olası olmadığını söylemişler.

Turkey secures sought-after currency swap with expanded Qatar deal - https://on.ft.com/3bL9NmB via
    @FT

Haydaaa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 916/992 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz