Sayfa 916/1003 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Viop LXIII

1. makyaj ve montaj en sevdikleri verilere bakınca.

2. Turk borsası çok net ucuz hatta dünyanın en ucuzu
    Ortalık az yarısıysa burası fena roketler

3.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Turk borsası çok net ucuz hatta dünyanın en ucuzu
    Ortalık az yarısıysa burası fena roketler
    vıcente mal aldın galiba

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    vıcente mal aldın galiba
    Shorttum sabah 10590 598 608 614 den kapatıp
    Diğer vade longladim
    Hisseleri longladim acilista
    2 tane short kalmış yakın vade sigara içmeye çıktım hızlıca yukarı cekmis

5.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Ben de anlamıyorum (Bakış açımı düzeltmeme yardımcı olursanız sevinirim) Türkiye'nin ihraç kalemlerine baktığımda rekabet içinde olduğumuz ülkelere göre avantaj yakalamış gözüküyoruz. Günün sonunda rekabet şansımız artıyor. Japon'u, Çinliyi anlarım. Toyota'sı, Honda'sı hepsi etkilendi. Biz neden bu olaydan olumsuz etkileniyormuş gibi fiyatlıyoruz? Hadi biz de Avrupa'ya ihraç kalemlerinde dolaylı bi etkiye daha sahip oluruz.
    Çin parasını devalue ederse peki? o zaman ne olur. Öte yandan ABD pazarında yara alan Çin bizim ana ihracatçı olduğumuz Avrupaya odaklanacak ticarette.Bizim Avrupa pazarlarındaki ana rakibimiz Çin. nette ithalatçı ülkeyiz parası devalue edilen Çin ürünleri bizim iç pazarı da talan eder.
    ben vergilerin düşük gelmesinden dolayı çok pozitif değilim an itibariyle. bekleyip daha net sonuçlar görmemiz lazım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    makyaj ve montaj en sevdikleri verilere bakınca.
    Ben herhalde yanlış biliyorum. İftira hakkında ki hüküm çok ağırdı. Bunlar ya çok güveniyor ya da bunların kestane ateşe dayanıklı

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben herhalde yanlış biliyorum. İftira hakkında ki hüküm çok ağırdı. Bunlar ya çok güveniyor ya da bunların kestane ateşe dayanıklı
    Bunlar yanmayan kefenle gidecekler öbür tarafa bu yüzden bu dünyada herşey serbest.
    diğer veriyi açıklayan kurumlarla aralarında 1-1.5 var

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bunlar yanmayan kefenle gidecekler öbür tarafa bu yüzden bu dünyada herşey serbest.
    diğer veriyi açıklayan kurumlarla aralarında 1-1.5 var
    Bunu şöyle perdeliyorlar, dış kaynakalrdan alınan krediler için enflaysonun düşük göstreilmesi mübahtır. Yani yabancıya yalan söylemek caize getiriyor.

Sayfa 916/1003 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •