Sayfa 916/1005 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bireyler de adapte olamayabilir o zaman adapte olamayan bireylere de kart borcu ödeme desteği falan mı olacak.

bu sefer de ortaya yeni bir soru çıkar.

adapte olanlara ödül var mı?
    bugünden itibaren kredi kartlarımı emlak vergimi araba vergi mi kira geliri beyanımdaki vergimi ödemeyeceğim
    beklentim zor durumdaki bireylere kredi.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bireyler de adapte olamayabilir o zaman adapte olamayan bireylere de kart borcu ödeme desteği falan mı olacak.

bu sefer de ortaya yeni bir soru çıkar.

adapte olanlara ödül var mı?
    Devletçi ekonomi yöntemini seçmişsen kuralı simbiyotik ilişki olmak zorunda. Devlet senden çok alıyorsa zamanı geldiğinde aynı şekilde geri vermeli. Ulufe değil. Tabii ki ödüllendirme olmalı. Benim istediğim bir yönetim sistemi değil bu ama böyle ise bu şekilde olmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yani vergisini ödeyemeyen/ödemeyen sgk yı ödeyemeyen/ ödemeyen herkese verecen e adam vergisinide ödemiş sgk sınıda bunun suçu ne neden bilinçli olarak sgk sını vergisini ödemeyenle aynı muameleye tabi tutuluyor. hatta ödemeyen bi tık önde başlıyor yarışa
    Başkanım öyle değil ya .Adamın alacağı var alamamış ne yapsın.Bunlar çoğu zaman ucu ucuna dönenler yoksa kodamanlara verilmesine bende karşıyım onlara önce varsa dövizini sat arsanı sat villanı sat şirketine sermaye koy demek lazım. Valla başkanım yemin ediyorum 1 tane şey yazayım dedim terlettiniz beni burada ya.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Nefes kredisine 2025'e kimler başvurabilir?
    Kimler Faydalanabilir? TOBB üyesi (Ticaret Odası Üyeleri, Sanayi Odası Üyeleri, Deniz Ticaret Odası Üyeleri ve Ticaret Borsası Üyeleri) olan işletmeler* ve TOBB'un temsil ettiği oda ve borsalara üyesi olması gerekmektedir.
    Nefes Kredisi, azami 6 ay anapara ödemesiz dönem dahil olmak üzere azami 36 ay vadeli olarak kullandırılır. Faiz oranı 24 aya kadar azami %38, 24 ay üzeri için ise azami %37 olarak uygulanır.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Cigdem Toker
    @cigdemtoker
    ·
    22s
    Denizli B.şehir Belediyesi BELTAŞ kayıtlarına girmeyen 25 milyon TL'lik teleferik geliri nerede?

AKP dönemine dair tespitleri içeren; zimmet, evrakta sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık isnadlarını içeren suç duyurusu 13 aydır bekliyor.

nefes krediside böyle ülkenin spordan tut bütün kurumları bu şekilde yönetiliyor liste yapılmıştır kendi adamlarından yer kalırsa diğerlerine sıra öyle gelir.
    Bakın yukarda belgelerle şikayetler yapılmış ama ilgilenen yok ülke bu durumda adalet ve hak herkese eşit olmalı yoksa burada çok yazar çizeriz ama geleceklerde gider
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Sözcü
    @gazetesozcu
    ·
    10 Tem
    Son dakika... Adıyaman Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı!
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    akıllarında şu ikili tepe var

bakalım hangi haber bizi oraya götürttürecek
    ortada hiçbirşey yokken teknik yerine getirildi

şimdi burayı geçip SARI BARI atmaya çalışacaktır.

biz buna ''pfiç nasıl olunur ? '' diyeceğiz

bu pfiçliğin namzetleri ak, hsbc ve unlu görünüyor şimdilik

neden pfiç diyorsun adamlara ... derseniz

pembe-mavi altına geçip sattıktan sonra, tekrar üstüne geçtiğimiz için

artık üst kırmızı 12600 zorunlu hedef haline geldi... oraya götürmeye mecbur kaldılar

ee vadeliyide buradan 12600'e götürmeye kalkışacaklara pfiçten başka birşey denmez

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Sözcü
    @gazetesozcu
    ·
    10 Tem
    Son dakika... Adıyaman Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı!
    Ne güzel vallahi hiç kaybetmemek. Görevden al belediye sana geçsin.
    Galiba Akp nin fişi çekildi. Bu agresyon sonu ya baas rejimi ya da tarihin tozlu rafları. Arası olur mu bilemiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 916/1005 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •