Sayfa 917/958 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ben bekliyeceğim şahsen. TTK 376 ya göre alınacak önlemler için 80 milyon düşük bir rakam. Eğer bana 80 milyon TL yetiyor diyorlarsa bu da olumlu algılanabilir, zaten bir de yabancı ortak açıklaması vardı.
     Alıntı Originally Posted by small_investor_0 Yazıyı Oku
    Sermaye tavanın 500 milyona çıkarılması için spk ya yapılan başvuru spk tarafından onaylanmış 1 eylülde de kap a bildirilmişti.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/872786

Ancak bedelli için gönderdikleri kap ta ise kayıtlı sermaye tavanını 350 milyon yazmışlar. Bir yerde yanlışlık var da neyse. Sehven der düzeltirler.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/882919

Yatırım tavsiyesi içermez...
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    şirketin kayıtlı sermaye tavanı 500 oldu 01.09 da.kap haberlerinde var bu. Bu işte bir iş var bakalım.

Redmi note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sermeye tavanı 500 spk kabul etmmiş ama yonetim kurulundan onay alınmadıgı için eski sermaye tavanı gecerliymiş olagan ustu genel kurulunda yeni sermete tavanı onay alınması gerekliymiş

Yüksek kar mı açıklayacak yoksa. Başka yorum gelmiyor aklima

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yönetim kurulu ayın 30 unda toplanmayacak miydi. Bugün alınmış gözüküyor karar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bedelliye sevineceğim aklıma gelmezdi ama bu şirketin cidden cook ihtiyacı vardı. ..

6. arkadaşlar. ben yeniyim 1000 lotum vardı. bedelli nezaman ve katılmak istiyorum nekadar ödeyecegim yardımcı olursanız sevinirim.

7. nasıl bastılar hisseyi 1 haftada yaptığım kârı 1 saatte aldı ... kelebek etkisi demekki buymuş ... günün en düşüğünden kapattı vicdansız ..

8.  Alıntı Originally Posted by aykutvet Yazıyı Oku
    nasıl bastılar hisseyi 1 haftada yaptığım kârı 1 saatte aldı ... Kelebek etkisi demekki buymuş ... Günün en düşüğünden kapattı vicdansız ..
    kelebegin omru 1 gun zaten

Sayfa 917/958 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •