Hiç kimse girmediği hisseyi (maddeyi) belirtmez. Gireceği hisseyi söylemez. Çıkacağı zamanı belirtmez.
halkbanka dava açılmasının zarrab davasının temyiz süreciyle alakası yok
birisinde şahısları yargılıyorsun, diğerinde bu işlemlerin yapıldığı tüzel kişilik yargılanır
hakan atilla suçlu bulunmayabilirdi lakin bu halkbankın tüzel kişiliğini kurtarmayabilir
Türk müteşebbis tarihine altın harflerle ismini yazdıran çiftlik bank maalesef kapatıldı. Adamlar çalıyor ama çalışıyorlardı. Onca millet ekmek yedi zenginleştirildi. Neden böyle güzide kurumlar uzun süre iş yaşamında olamıyor. Hep siyonist israil in işi. Çiftlik bank açılsın beşyüz bin vatandaşımızı değil Tüm Türkiye yi kucaklasın. Dolar işte böyle olaylar yüzünden artıyor.
commerzbank olayında açılmış ve devam eden bir soruşturma var,
adamlar tehlikeyi sezip deferred prosecution agreement yapmışlar yani kovuşturmanın ertelenmesi
abd adalet bakanlığı hiç bir soruşturma olmaksızın kafadan ceza kesmiş değil
bizim buralarda bi laf var; sizin guttugunuz koyun kadar benim coban opmuslugum var diye; ortaya yaziyorum ilgililer alinsin..para paradir ideolojik saplantilar ve dogmatik fikirlerle para kazanilmaz ve dahi tek yonlu para kazanmanin olur tarafi yoktur, su hisseyi aliyorum veya alacagim demek gelecek vaad ediyor anlamina gelir, kimisi buna tuyo der kimi mal mal bakar; ikinci grupta yer almayin..
Yer İmleri