Erdoğan : Trump bana “putin’in orada ne çıkar var “ diye sordu
Erdoğan : Trump bana “putin’in orada ne çıkar var “ diye sordu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdogan: Senaroyunun asıl hedefi Suriye değil, Türkiye’dir. Suriye’de istediklerini alanlar namlularını Türkiye’ye çevirecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : 36 askerimiz şehit oldu
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Erdoğan : 'Suriye'de ne işimiz var' diye soranlara sesleniyorum: Terör örgütlerine teslim mi olalım?
Erdoğan: "Rejime de onları destekleyenlere de kararlığımızı göstereceğiz."
Erdoğan: "Suriye'de verilen mücadelenin hepimizin geleceği ile ilgili olduğunu herkesin görmesi ve kabul etmesi gerekiyor."
Erdoğan : İnsansız denizaltı çalışmalarımız devam ediyor
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri