selam. çok kabaca söylersek imf den gelecek paralardan çalamazsınız, kuruşunu denetlerler
selam. çok kabaca söylersek imf den gelecek paralardan çalamazsınız, kuruşunu denetlerler
10 yıldır forumdan seni tanırım.Bir kere bile AĞZINI HAYRA AÇMAMIŞSINDIR.
yok LÜBNAN(KONYA'NIN 4 TE BİRİ KADARDIR),YOK ARJANTİN VS...sürekli bunlar.
GARAN 0.7 dolar iken seninle iddialaştık.''0.5 dolar olsa bile almam'' dedin...
Oradan 1.6 dolar oldu...
Böyle negatif yaşamak KABUS olsa gerek.Biraz iyi niyetle(saflık olmamak şartıyla),biraz UMUTLA-İNANÇLA hayat bakarsak hayat daha güzel oluyor.
suud gidip parasını london jp morgana teslim etse, al bunu benim adıma yönet dese, jpm de o parayla türk hazinesine kredi açsa, tahvil alsa vs bunun adı- temiz para, akıllı para, göz kamaştırıcı para oluyor.. ne güzel yabancı sermaye gelmiş oluyor
suud aynı parayı londrayı aracı etmeden direkt türk hazinesine verdiği zaman, mevduat- tahvil yada swap yoluyla, o zaman dilencilik oluyor, rezillik oluyor, böyle şey olmaz oluyor..
insanların nasıl olup da bu kadar gerzek olabileceğini artık benim aklım almıyor
birde
''Merkez bankası dolar satıp, piyasaya müdahale etti.'' diyorlarya, ne gülüyorum amk
lan olum MB rezervi -70 milyar dolar
dolarımı var ki satsın ?
cent yok ellerinde sent... dolar satmış mış![]()
Topik İMF yi konuşmaya başlamış,😆 Ayasofya duymasın, iddiası vardır.
tradingviewte LOGARİTMİK butonu asagı da gitmiş neden ki hatta asagı da buton yok günlük ve haftalık diye
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri