Sayfa 917/937 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: Viop LXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Naten miydi öyle aklımda kalmış
    Naten aldığını yazan Kubilayhan'dı,
    Ayasofya.

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Naten aldığını yazan Kubilayhan'dı,
    Ayasofya.
    Abi kulağın teki sağır öbürü az duyar. Gözler de yanlış yunluş görmeye başladı. Zaten baktım geçen gün calibra abinin öyle yazısı var mı diye bulamadım.

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Ben Fade ye de daldım uzun da.YTD.
    Ben alın demedim ha. Ben sadece markette fiyatlara bakarım bisküvi çikolata da süper indirimler varken salça daki artışı gördüm. O yüzden 6 ya da 9 aylık ta stoktan kâr yazar beklentim var.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben alın demedim ha. Ben sadece markette fiyatlara bakarım bisküvi çikolata da süper indirimler varken salça daki artışı gördüm. O yüzden 6 ya da 9 aylık ta stoktan kâr yazar beklentim var.
    Yok yok kendim karar verdim Tanrı ve siyaset ömür verirse ÜLKEM yerinde kalırsa 10 yıllığına yapıştım.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. İsrail Savunma Bakanı Katz, Suriye'ye Suweyda'dan güçlerini çekmeleri çağrısında bulundu-i24News

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, Suriye yetkililerine Suweyda'dan güçlerini çekmeleri çağrısında bulunarak, "İsrail ordusu, rejim güçleri çekilene kadar saldırılarına devam edecek ve mesaj anlaşılmazsa rejime karşı misilleme düzeyini de yakında artıracaktır" uyarısında bulundu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    İsrail Savunma Bakanı Katz, Suriye'ye Suweyda'dan güçlerini çekmeleri çağrısında bulundu-i24News

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, Suriye yetkililerine Suweyda'dan güçlerini çekmeleri çağrısında bulunarak, "İsrail ordusu, rejim güçleri çekilene kadar saldırılarına devam edecek ve mesaj anlaşılmazsa rejime karşı misilleme düzeyini de yakında artıracaktır" uyarısında bulundu.
    dün buraya yolladığın 500 haberden hangi biri aklında

?

boş işleri bırak.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

?

boş işleri bırak.

Çöküş dönemi.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

?

boş işleri bırak.
    Boş olan hiçbir haberi buraya kopyalamam ben. Buraya kopyalayınca benim içinde kolaylık oluyor. Yaşlılık naparsın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 917/937 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •