Sayfa 918/990 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Yaktın bizi kılıcdar abi, sana güvendik şortladık düştüğümüz duruma bak, mazut olduk yaw
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaktın bizi kılıcdar abi, sana güvendik şortladık düştüğümüz duruma bak, mazut olduk yaw
    Pazartesi netleşir durum

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Neden vatandaş tersde kalıyor, aklın mantığın yolu bir derler, ters mantıkda da uzun süre oynamak çok zor.
    millet olarak terse gitmeyi severiz bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Komplo teorime göre bence gayet akıllı büyük bir para borsayı almış at oynatıyor.

Büyük miktarda işlem yapanın ismi gizliymiş vs. Bir kişi akıllı diğer tüm oyuncular aptal gibi bir durum oluşuyor.

Firmalar MKK'dan kayıt isteyip kim olduğunu bulmuştur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaktın bizi kılıcdar abi, sana güvendik şortladık düştüğümüz duruma bak, mazut olduk yaw
    bugün twıt atmadı sanırsam ondandır
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Yükselişin nedeni vatandaş düşeceğinden emin oldu, herif de öyle değil dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Yine bıçak sırtı bıraktı. Hafta sonu uyumayın ders çalışın diyor pis herif

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by TheGreatReset Yazıyı Oku
    Şubat sonuna kadar ?
    Yok anlık......

Sayfa 918/990 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •