Sayfa 919/1527 İlkİlk ... 41981986990991791891992092192996910191419 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Bundan sonra ne olabilir 5,18 trend desteğine inmeli normalde
    500 günlük bugün çalışamadı bile haberden dolayı ....
    5,51 yani 500 günlük üstüne atamayan hisse önce 4,30 a süzülür sonra da 2,50 ye gelir zigzaglarla.
    önce kırmızı trend desteği takip edilip sonra 500 günlük ortalama üzerine atıp atmaması yakından takip edilebilir.
    Tepki hareketleri gelecek olsada benim öngörüm 7tl 8 tl 9 tl minumum 2 aylığına unutalım derim. O iş sabahtan akşama olmaz. Ancak yetkililerden biri çıkıp biz bunu satacagız demedikten sonra.
    deniz kardeşim sadece kozal gurubunun kasasında 2.6milyar nakit para var. hissenin teknik olarak bu seviyelere düşme ihtimali olsa bile,temel olarak bu seviyelere düşmesini çok zor bir ihtimal olarak görüyorum. unlu gibi bir yabancı gelir bütün malı siler süpürür.kozallrda bulunan nakit miktarı 2.6milyar tl yaklasık kozaa nın patına düşen miktar 200m euro ..... 550m kozal hissesi,200m otel ,antimonu,giresunu saymıyorum ölüsü 1milyar dolarlık bir şirketten bahsediyoruz. bugün itivari ile 3 te 1 i fiyatına işlem görüyor. söylediğin rakamlara gelirse,bağı,bahçeyi ne varsa satar bu hisseden alırım

2.  Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    5.40 altı teknik olarak düşüş trendi başlangıcı olarak yorumlanabilir mi
    düşüş trendini çok yönlü belirlersen. Şöyleki 50 günlük ortalama altında hisse düşüş trendindedir diyebilirsin 200 günlük ortalama altında ise hisse ayıoğlu ayı piyasasındadır diyebilirsin..
    kozaa AYIOĞLU AYI piyasasında şu anda

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Rezev raporu yarin tayinlansa ne farkedecekti.o zaman okumlumu algilanacakti gubre fabrikalari ile ilgili belursizkik nedeniyle rezev raporu elbette dusuk okacakti.
    Bilinmeyen bir seymi yarin sorun cozukurse o rapir revize olur.
    Zaten su anda faal olan isletme degilki kagit uzerindeki rezevrin blancoyla bir ilgisi olmayim gelecege donuk bir bikgidir.
    kardeşim,bilinenin tespiti, ama salantıda olan bir kağıtta o açıklama iyi bir yönetim tarafından yapılmazdı. mesela,kozal 56 tl de iken ocak başı yapılır hisseye fazla zarar vermezdi

4. Deniz hocam KRONT bugün vergi dairesini olumlu karşıladı %8.38 kapadı birde 15milyon olan sermayesini 150milyona çıkardı bir grafikle yorum alabilirmiyim teşekkürler(TEK KRAL)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cinali hocam özel msj bölümüne bakarmısın

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    düşüş trendini çok yönlü belirlersen. Şöyleki 50 günlük ortalama altında hisse düşüş trendindedir diyebilirsin 200 günlük ortalama altında ise hisse ayıoğlu ayı piyasasındadır diyebilirsin..
    kozaa AYIOĞLU AYI piyasasında şu anda
    Sn Denizkiraz elimizden geldiğince öğrenmeye çalışıyoruz. Emeğiniz ve değerli teknik analizleriniz için teşekkür ederim. Peki güncel 200 günlük ortalamaları nereden öğrenebiliriz

7.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    deniz kardeşim sadece kozal gurubunun kasasında 2.6milyar nakit para var. hissenin teknik olarak bu seviyelere düşme ihtimali olsa bile,temel olarak bu seviyelere düşmesini çok zor bir ihtimal olarak görüyorum. unlu gibi bir yabancı gelir bütün malı siler süpürür. 2.6milyar tl yaklasık kozaa nın patına düşen miktar 200m euro ..... 550m kozal hissesi,200m otel ,antimonu,giresunu saymıyorum ölüsü 1milyar dolarlık bir şirketten bahsediyoruz. bugün itivari ile 3 te 1 i fiyatına işlem görüyor. söylediğin rakamlara gelirse,bağı,bahçeyi ne varsa satar bu hisseden alırım
    akın ipek denen adam sürekli bağış gösterirdi hisse kara geçemezdi hadi o gitti kayyumlar geldi. Al birini vur ötekine. Temelde haklısınız ama Burası REPUBLIC OF TURKEY abi neyin ne olacagı belli olmaz. THY için adamlar neler konustu başındaki adam hisse meftah olduktan sonra çıkıp yalanlayabildi. Ky rezil ettikten sonra ne yapalım bu açıklamaları...
    Devletin başındaki adam çıkar dolar ilgili atar tutur ters korelasyon yapar, thy nın başındaki adam hissenin anası ağladıktan sonra çıkar yalanlama yapar burdaki çıkar bilançonun arkasında rezer iyileştirme haberi yollar. Devletin başındakilerden en alt kadar bunlar bu konuşmaları yaparken ne kaadar yakını varsa borsa hesapları irdelenmeli. ABD devlet başkanın şeffaflık gereği hastane kayıtları bile basınla paylaşılıyor bunların yatırım hesapları mı irdelenmesin.

8.  Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Sn Denizkiraz elimizden geldiğince öğrenmeye çalışıyoruz. Emeğiniz ve değerli teknik analizleriniz için teşekkür ederim. Peki güncel 200 günlük ortalamaları nereden öğrenebiliriz
    İnvestingte baktım temel ve üssel 200 günlük ortalama var. Temel 5.02 üssel 5.33 bu iki veriyi nasıl yorumlayabiliriz

Sayfa 919/1527 İlkİlk ... 41981986990991791891992092192996910191419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •