Sayfa 919/1002 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. 2021 yılındayız ve hala EW (ED) masalına inananlar var. EW'nin mucidi 30 yıl önce demedi mi "Dow Jones'ta 10,000 supercycle' ın en tepesidir, bundan sonrası tam anlamıyla çöküştür, piyasaların bir daha iflah etmmecesine göçüşüdür" diye? Program trading'in neden olduğu 1987 Ağustos unda ortaya çıkan devasa satışları önceden öngörmekle ünlenmiş ama ondan sonra yaptığı her tahminde hep ters köşe olmuş, gerçeklerden kopuk, onun kadar saçma sapan bir analiz yöntemi daha yoktur. Bu gerçeği göremeyenler var maalesef.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2. EW'ye yakın saçmalıkta bir de GANN ANALYSIS var.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

3. Elliott dalga analizindeki ekolleri ve bütün hikayeyi biliyorum. 'Teorinin' ortaya atılmasından sonra metot defalarca evrim geçirdi, onları kaçırmışsınız ve kullanan sayısı arttıkça da, kuralları ve istisnaları kompleksleşerek evrimleşmeye devam ediyor.

Yazıma, haftalık RSİ incelemesi üzerinden cevap vermenizi beklerdim, EW saldırısı yaparak cevap vermeniz manidar olmuş, ki ben yıllarca bunu yaptım EWA yı eleştirirken destan yazarım burada. Bakarsınız başka biri de gelir der ki, teknik analiz tam bir saçmalıktır, işin içinden çıkamayız.

Dolayısıyla, benim açımdan etkileşim bitmiştir.

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    2021 yılındayız ve hala EW (ED) masalına inananlar var. EW'nin mucidi 30 yıl önce demedi mi "Dow Jones'ta 10,000 supercycle' ın en tepesidir, bundan sonrası tam anlamıyla çöküştür, piyasaların bir daha iflah etmmecesine göçüşüdür" diye?..... .
    Yukarıda EW mucidi olarak bahsettiğim kişi 1930'larda bunun teorisini ortaya koyan Elliott'dan ziyade günümüzde uygulanan son şekline sokan Robert Prechter'dir. Millet bana laf sokmadan bu açıklamayı da yapayım.

5. Dolardan kısa vade yeni bir zirve beklemiyorum. Dip oluşumunu, formasyon oluşumunu beklemek lazım. En kötü şartta, 2018 benzeri muhtemel dip yerleri belli. Ama daha zaman var. İzlemek lazım. Biraz soğuması lazım. Çok sert çıktı düzeltmesi olacak illaki.

Eğer seçimler zamanında yapılacak ise, seçimlere kadar 2 majör atak dalgası daha bekliyorum şahsen ben. Yatırım tavsiyesi değildir. Şahsi görüşlerimdir. Beni bağlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bazı şeyleri bildiğim için çok nadir unlu mamülat tüketirim... hele o taş değirmende , tarihi taş değirmende öğütülen unlar konusunda oldukça şüpheciyim** ( burada karar vermede kullanılan ekoldeki süreçte yol arkadaşlığı içün , Descartes'ın , '' aklın yönetimi için kurallar' , '' metot üzerine konuşma'' , '' Yöntem üzerine konuşmalar '' kitapları iyi birer seçki olabilir ...

**niye şüpheciyim ? bi düşün niye acaba ?
    Hocam anlatın biz de bilelim.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Hocam anlatın biz de bilelim.
    Üç beyazdan uzak duracaksın anlamında olabilir.
    Tuz , un, rus

8. TH geçen 15 yılda değişmeyen tek şey fotoğrafın olmuş

Uzuncagatay la taschakson da gelirse platodata ekibi toplanmış olur. Bir iki kişi daha vardı onları hatırlayamadım.

Sayfa 919/1002 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •