Çok bedelliye katıldım ama ilk defa hakkımı kullanmadım. Birincil piyasada satıldığında bana bir şey düşecek miRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok bedelliye katıldım ama ilk defa hakkımı kullanmadım. Birincil piyasada satıldığında bana bir şey düşecek miRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen güvenmediğim için R'lerin bıir kısımını bende yaktım,1.20 yapacağını bilseydim kısa zamanda onlarıda kullanırdım,önceden 0.80-1 arası alıp yine bu seviyeler olan 1.20 üstünden postalamıştım,sebep güvensizlik,8 yapmış 2 görmüş peşi,4 olmuş bölünmüş 1 olmuş,bedelli bitişine kadar hiç hareket etmemş,R 0.17'den 0.1 olmuş,yani bütün R'ler patrona kalmış,şimdi oradan E fiatından satacak,tam üçkağıtçılık,neyse ben kazasız belasız bu işi götürdüm,zaten tepeden hiç hisse almam kusura bakmayın,%50 boalttım yine alan hayrını görür inşallah...Üçkağıt borsasındayız,sadece bu değil çoğu hisselerde böyle...ytd.
Kimse kalmamış, adam milletin donuna kdr soydu.
Neyseki benim slip hala duruyo
arkadaşlar bende rüçhanları satıp ana hisse almıştım bu alınmayan rüçhanlar ne zaman borsada satılabilir hale gelecek bilgisi olan varmı
Düşerken ne kdr şerefless ise yükselirkende aynı şerefless i gösteriyor.
Kulanılmayıp elde kalan R'ler hep yatırımcının belası olmuştur,1.37 gösterip peşi 1.20 taban göstermesi gayet normaldir,tabanı bozup şu aralar 1.25-28 arasındada hareket etmektedir.
Yer İmleri