Sayfa 92/948 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 729 - 736 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Bu da kabak tadı verdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Kol gibi zararla stopladım.. 1.48 e bkacam artık ordan tepkiye oynarım

3.  Alıntı Originally Posted by moonwalker84 Yazıyı Oku
    selamlar,

1.52 yaktı, stop seviyesi 1.48 mi . 1.54 kısa vadeli stop muydu , üstadlarımız yorumlarsa sevinirim.
    Malum 1.48 destek daha alta giderse 1.32 önümüzde. Tabi 1.28 abuk onaylı bir rakamı da unutmamak gerekir. Tabi buralara inerse ortalama yapacak ıllaki bir kitle var. Hedefleri varsa çok ta inmeyebilir. Ama yukarı gidecekse de 1.85 üstü çok zor. Ayrıca şu birleşme süreci de Temmuz başına kadar baskı yaratacak. Ben daha çok bu sürece odakliyim. Süreç sonu aşağı salma ihtimalini önemsiyorum. Planları mutlaka var. 6 aylık birleşme bilançosu sonucu belirleyecek. Öncesinde oluşabilecek hareketler yön belirler. Ama kolay ekmek yedirmezler. Daha önce dediğim gibi inatlasan parasini zamanını kaybeder. Kol kes fiyati belirleyip hareket etmek gerek.ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu kağıt her zaman fırsat verir. Yalnızca bu tahtada değil kağıtların tamamında stop loss yapmayı bilmek gerekir. Endeks kağıtlarında 2-3 yılda en geç zarar çıkarılabilirse de, manüpilatif olanlarda, hele hele de Silvır'da on yıl bile beklenebileceğini unutmamak gerekir... Orta vadede olumlu beklentim sürüyor, ben de 6 aylık bilançonun önümüzdeki en önemli gelişme olduğunu düşünüyorum. Umarım bu birleşme işleri 1-2 yıl daha devam eder. İşlemler tamamlandıktan sonra, beklenti bitti denilip, bir de (olası) kötü bilanço bahane edilebilir... 1.50'nin ne kadar sağlam olduğunu izlemeye devam kendi adıma... Belki de tahta yapıcı yine teknikçi avlamanın peşindedir, kim bilir...Bu kağıtta herşeyin olabileceğini unutmamak gerekir. Etkili maliyet azaltmanın ekleyerek değil, satıp alttan alınarak olabileceğini de unutmadan eklemem gerek... Son olarak, sinirlerinize hakim değilseniz bu kağıttan uzak durmanız gerekir. Zararlar başka kağıtlarda telafi de edilebilir ama bu kağıt yıpratır, eğer her gün izliyorsanız... Selamlar, saygılar, bol kazançlar...Yatırım tavsiyesi değildir...

5. jhjhj.jpg

"Genel Kurul Toplantı Tutanağı" pdf indeki bilgilerde yukardaki yazıda herşeye sürekli itiraz edilmesi mesela "faaliyet raporu okunması ve onaylanmasına " itiraz edip hatta iptal davası açıcaz denmesindeki amaç nedir ? bilen var mı? iptal davası açsa ne olacak ki? ayrıca "genel olarak itiraz etmekteyiz somut bi husus yoktur " da denmiş yani gıcıklığına mı itiraz ediyo o tek kişi? :D
    YTD --- YTD --- YTD
    --- YTD ---- YTD ---

6. Senin gibi hissenin de senin gibi şirketinde senin gibi spekinde *****zı avradınızı yedi sülalenizi ******* ****** çocuklarısınız ******** *** kuruları

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Aynen bende

8. Önümüzdeki hafta bakalım ne olcak

Sayfa 92/948 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz