Beyler hisse o kadar iyi duruyorki bu forumun bu kadar boş olması inanılmaz akşama tekrar görüşelim bakalım neler olacak burasının bayağı kalabalıklaşacağını düşünüyorum heleki haftaya ooooooo
Beyler hisse o kadar iyi duruyorki bu forumun bu kadar boş olması inanılmaz akşama tekrar görüşelim bakalım neler olacak burasının bayağı kalabalıklaşacağını düşünüyorum heleki haftaya ooooooo
Olumsuz yorum yapan arkadaş ne oldu
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cevabını kendine sakla işine gelmiyorsa milletin moralini bozma işine gelirse alırsın işine gelmese almassın
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eh tabi senin gibiler 3 kademe tamah eder alıskanlık yapmıssınız ben %15 den asagı yukselmeyen hisseye yukseldi demem devre kessin tavan olsun da gorelim o zaman dedik te yukseldi diye hava basarsınızayen den %108 para almısım 3 4 kademe yukselis benim tırnagıma yetmez .
![]()
1.78 maliyet ile aranızdayım arkadaşlar. Herkese hayırlı kazançlar...
Reisende sana nasıl teşekkür ederim bilemiyorum, sen bu hisseyle ilgili mesajlar yazdıkca dikkatimi çekti azar azar aldım sen yazdıkça arttı sen yazdıkça arttı, piyasa düşüyor bu kağıt çıkıyor elimdeki lot miktarı fazla değil ama bağladığım paraya göre fena sayılmaz, belli bir sıkıntı olmuş burayla herhalde ucuz sattın sonra bakakaldın ama bu beni ilgilendirmez, tek istediğim negatif mesajlara devam sayende kayıt yükseliyor.
he he yukselir yukselir maksimum 1.90 oda belki oglu belkiii sozde subat sonu 2.5 -3 tl oluyordu mart 5 oldu be hep bos laf![]()
Yer İmleri