Sayfa 92/831 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 6646 madde; 729 - 736 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by nugurlu Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...908#post822908

hisse yarışmasına katılmanızı tavsiye ederim arkadaşlar ,bağımlılık yapıyor...
    yarışma kurallarına uygun hisse tahminlerinizi alalım.
    Sayın nugurlu,
    Farklı yarışmalar foruma renk katacaktır. Mesela bir de şöyle yarışma duyurusunda bulunsanız: En lale spek hangi hissenin speği ya da spekleridir ? Yarışmaya katılmak için oylarınızı uygun hissenin speğine veriniz. Valla fena olmaz hani. Bizim TUKAS'ın ki sıralamada nerede olur merak etmiyor değilim.

2. Bas baba 2,52'ye tekrar dönelim, daha toplayamazsan bir daha 2,35'e indir. PAnik olanları toplarsın, yok gerçekçi isen ve 2,35 inde altına çekersen o zaman da belki daha çok toplarsın. Kaldırma aksiyonunu yapamıyorsun, indirme aksiyonu yap, indirdiğinde indirmenden istifade aksiyonu başkaları yapar artık. Ya da hoşuna giderse indirme aksiyonuna devam edersin. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Dokemedi tabi ama ben mali toplayamadigina inanmiyorum kar gelmis, arsa haberi gelmis, sen bunlari bilmiyormuydun? ky niye satsin? Dusurdukce daha cok mal kaybeder, dustukce alir millet... o yuzden buralarda stabilize etti. Galiba bizimki mali yukari surumeyi beceremedi, haber sonrasi o tufada birisi guzel cizdi, bu bizimki mal kaptirdi, sonra bas edemeyince cekti 30-40 kademe asagi buralarda surunduruyor, kusturana kadar... Bunun baska aciklamasi yok. Ancak o mali alan konusacak bununla abi diyecek ben ettim sen etme, arada bir yerde anlasacaklar belli bir zarara geri verecek mali, sonra gider... Mali alan kalinsa isimiz zor...
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

4. Senin babani ziyaret edecez senin bi halt yapacan yok

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Dunku endexin cikisina tepki mi verdinki dususune tepki veriyon kansiz

6.  Alıntı Originally Posted by ferhatla Yazıyı Oku
    Dunku endexin cikisina tepki mi verdinki dususune tepki veriyon kansiz

Dostum ilginc olan bilancosu iyi gelen bir cok hisse ayni durumda endex cikarken tik yok duserken en ondeler garip bi donem anlamak zor...

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Architect Yazıyı Oku
    Dokemedi tabi ama ben mali toplayamadigina inanmiyorum kar gelmis, arsa haberi gelmis, sen bunlari bilmiyormuydun? ky niye satsin? Dusurdukce daha cok mal kaybeder, dustukce alir millet... o yuzden buralarda stabilize etti. Galiba bizimki mali yukari surumeyi beceremedi, haber sonrasi o tufada birisi guzel cizdi, bu bizimki mal kaptirdi, sonra bas edemeyince cekti 30-40 kademe asagi buralarda surunduruyor, kusturana kadar... Bunun baska aciklamasi yok. Ancak o mali alan konusacak bununla abi diyecek ben ettim sen etme, arada bir yerde anlasacaklar belli bir zarara geri verecek mali, sonra gider... Mali alan kalinsa isimiz zor...
    Anlastilar galiba
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

8. Bu işin ehli değiller sadece

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 92/831 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •