Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 92/726 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 729 - 736 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. yay geriliyor... sanki zıplayacak ama hissiysttır
    ytd

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2. Hurriyet gazetesindeki roportaji okudunuzmu??

Ytd

Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Hurriyet gazetesindeki roportaji okudunuzmu??

Ytd
    Okudum.fakat surec devam ediyor demis.bir gelisme yok simdilik.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Hurriyet gazetesindeki roportaji okudunuzmu??

Ytd
    Sayın Analizsever

Verileri analize tabi tutma sevginiz o kadar güçlü ki, kullanıcı adınızı Analizsever olarak seçmişsiniz.

Bu çok güzel, yani bir yatırımcı verileri en ince detayına kadar irdeleyip analiz etmeli ki, geleceğe yönelik bir ip ucu bulabilsin veya zayıf da olsa bir tahminde bulunabilsin. Yani bu en azından öyle hiç bir şey yapmayıp bön bön beklemekten çok daha iyi değil mi?

O halde artık; sadece duydunuz mu? demekle yetinmeyip, Vakko'nun CEO'su ile yapılan bu röportajda, malum konudaki beklenti ve genel olarak bu şirketin geleceği ve mali performansı hakkında lehte veya aleyhte bir unsur var mı yok mu onu da bir analize tabi tutar ve de bizi aydınlatırsınız her halde. Öyle ya sadece; duydunuz mu diye sorup topu başkalarına atmakla ya da insanları hayal peşinde koşmakla veya kumar oynamakla filan suçlamakla olmuyor yani.

Bu arada neden hiç kimse ... bir iyilik yapayım da şu haberin linkini buraya yapıştırayım herkes bizzat kaynağından görsün ve okusun demiyor bunu da hiç anlayamıyorum doğrusu.

http://www.hurriyet.com.tr/lukste-ortak-buyume-40633494

Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat açıklamasıdır.
    Son düzenleme : Burutay; 06-11-2017 saat: 12:59.

5.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Sayın Analizsever

Verileri analize tabi tutma sevginiz o kadar güçlü ki, kullanıcı adınızı Analizsever olarak seçmişsiniz.

Bu çok güzel, yani bir yatırımcı verileri en ince detayına kadar irdeleyip analiz etmeli ki, geleceğe yönelik bir ip ucu bulabilsin veya zayıf da olsa bir tahminde bulunabilsin. Yani bu en azından öyle hiç bir şey yapmayıp bön bön beklemekten çok daha iyi değil mi?

O halde artık; sadece duydunuz mu? demekle yetinmeyip, Vakko'nun CEO'su ile yapılan bu röportajda, malum konudaki beklenti ve genel olarak bu şirketin geleceği ve mali performansı hakkında lehte veya aleyhte bir unsur var mı yok mu onu da bir analize tabi tutar ve de bizi aydınlatırsınız her halde. Öyle ya sadece; duydunuz mu diye sorup topu başkalarına atmakla ya da insanları hayal peşinde koşmakla veya kumar oynamakla filan suçlamakla olmuyor yani.

Bu arada neden hiç kimse ... bir iyilik yapayım da şu haberin linkini buraya yapıştırayım herkes bizzat kaynağından görsün ve okusun demiyor bunu da hiç anlayamıyorum doğrusu.

Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat açıklamasıdır.
    duydunuzmu vs gibi muğlak bir ifade kullanmadım öncelikle. okudunuzmu dedim;bunun meali böyle bir röportaj var,bihaber kalmayın.

bunun dışında, özellikle böyle satış sürecine namzet kritik vakalarda menfi müsbet yorumlardan özellikle kaçınmak gerekir.

sözkonusu hisse herhangi bir bilanço kağıdı olsa, temel analize dayalı bir hedef belirler ve onu paylaşırız.

ancak vakko gibi durumlarda her ihtimali dikkate almalı ve kesin ifadelerden kaçınmamız gerekir. satılır-satılmaz-ucuza gider-pahalıya gider gibi kesin yargıların sonunda yanılgı ihtimal fazladır.

kanımca vakko değerli bir markadır ve bir sürece başlanmıştır. bu süreç sonuçsuz da kalabilir,bir dünya devine satışla da sona erebilir. azınlık hisse de satılabilir, çoğunluk ta satılabilir vs vsvs

bunu alıcı satıcı ve ortada dönen fiyat belirler.kimseye de ahkam kesmek düşmez bence

gelelim bu röportaja;bence bu röportajda en önemli vurgu "büyümek"ifadesidir. büyümek için stratejik arayışlara girdik demek, hedefin sadece ortak satışı olmadığı ve belki de bir dünya devine kapılarını açma isteği ve niyetinin olduğunun imasıdır.

izleyeleim,görelim

yatırım tavsiyesi değil,haber analizidir.

6.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    duydunuzmu vs gibi muğlak bir ifade kullanmadım öncelikle. okudunuzmu dedim;bunun meali böyle bir röportaj var,bihaber kalmayın.

bunun dışında, özellikle böyle satış sürecine namzet kritik vakalarda menfi müsbet yorumlardan özellikle kaçınmak gerekir.

sözkonusu hisse herhangi bir bilanço kağıdı olsa, temel analize dayalı bir hedef belirler ve onu paylaşırız.

ancak vakko gibi durumlarda her ihtimali dikkate almalı ve kesin ifadelerden kaçınmamız gerekir. satılır-satılmaz-ucuza gider-pahalıya gider gibi kesin yargıların sonunda yanılgı ihtimal fazladır.

kanımca vakko değerli bir markadır ve bir sürece başlanmıştır. bu süreç sonuçsuz da kalabilir,bir dünya devine satışla da sona erebilir. azınlık hisse de satılabilir, çoğunluk ta satılabilir vs vsvs

bunu alıcı satıcı ve ortada dönen fiyat belirler.kimseye de ahkam kesmek düşmez bence

gelelim bu röportaja;bence bu röportajda en önemli vurgu "büyümek"ifadesidir. büyümek için stratejik arayışlara girdik demek, hedefin sadece ortak satışı olmadığı ve belki de bir dünya devine kapılarını açma isteği ve niyetinin olduğunun imasıdır.

izleyeleim,görelim

O halde tamamen mutabıkız. Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum.

Ancak Vakko CEO'su tarafından sarf edilen şu cümlelerin de, tabii eğer salt şirketi parlatma çabası olarak sarf edilmemişlerse, ayrıca dikkate alınmaları gerektiğini düşünüyorum.

"YENİ YATIRIMLAR YAPTIK

Vakko olarak verimli büyümeyi hedefliyoruz. 2016 ve 2017'de yaklaşık 100 milyon lira yatırım yaparak bugün 20 şehirde; 22 Vakko, 43 Boutique Vakko, 24 Vakkorama, 35 W Collection, 14 Outlet Vakko, 4 Vakko Wedding, 4 Vakko Home, 5 Vakko Patisserie Petit Four ve Pronovias, Christofle, Vakko Chocolate gibi diğer formatlardaki mağazalarımız ile yerleşmeyi seçtiğimiz yeni lokasyonlara dinamizm ve gerçek lüks deneyimini getirdik. Bu yıllar bizim için iyi geçti. "

- En genç yanımız en hızlı büyüyor. En hızlı büyüyen Vakkorama."

(Bakalım 2 yıl içerisinde realize edilen 100 milyon TL.lik yatırım ve Vakkorama özelinde idrak edilen büyüme ve iyi geçtiği ifade edilen 2 yıl şirketin mali performansına ve bu arada 2017 yılı 3. çeyrek sonuçlarına ne ölçüde yansıyacak? )

"Kısa süre önce KAP'a açıklama yaptınız. Vakko'ya yeni ortak mı geliyor?

- Belirlediğimiz strateji içinde Yönetim Kurulu olarak Vakko markasına güç katacak stratejik opsiyonları yurtdışı ve içinde olmak üzere değerlendirme kararı aldık. Vakko'nun sektörde gerçekleştirdiği ilklerle dolu ve gurur duyduğumuz geçmişine yeni ilkler, yeni imzalar ekleyeceğimiz dönemi heyecanla başlatıyoruz. KAP'a yaptığımız bilgilendirmediki gibi önümüzdeki günlerde de gelişmeler oldukça yenilikleri açıklayacağız. Bu adımları büyümek için yapıyoruz."

(Demek ki , stratejik alternatif arayışında bir duraksama veya vazgeçme yok hatta bırak vazgeçmeyi planlanan bazı yenilik ya da adımlar var ve bunlar da her hal ve takdirde gerçekleştirilecek ki "yeni imzalar ekleyeceğimiz dönemi heyecanla başlatıyoruz. " şeklinde adeta kesinlik ifade eden bir beyanda bulunulmuş.)

Her neyse her tür ihtimale gebe bir süreç bu. Bekleyelim ve görelim. Malum zaman her şeyin ilacı.

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat, tahmin ve nihayetinde bir temenni açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörü ya da temennilerde, yanılmanın esas, tutturmanın ise istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
    Son düzenleme : Burutay; 06-11-2017 saat: 15:29.

7.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku

İçimde kalmasın: Sevgili kardeşim, ha duydunuzmu demişsin ha da okudunuz mu? Ne fark eder öyle mi? İşin özü aynı. Siz sadece şirketle ilgili bir röportajdan bahsediyorsunuz , o da üstü kapalı bir şekilde yani ne kim ile röportaj yapıldığı hakkında bilgi veriyorsunuz ne de içeriği hakkında tek kelime etmiyorsunuz hatta haberin linkini dahi vermiyorsunuz millet kolayca bulsun okusun diye.

Üstelik ben size; muğlak bir ifade kullandınız ve böylece milletin kafasını karıştırdınız filan demiyorum ki hemen bu tarz bir savunmaya geçiyorsunuz. Aksine sadece neden haberi analize tabi tutmadınız diyorum.

Ayrıca madem, bu hisse sizin tabirinizle bir bilanço kağıdı değil ve bu tip haberler yorumlanmaya bile değmez, neden bu haberin okunmasını sağlayacak şekilde milleti uyandırıyorsunuz? Okuyun geçin öyle mi? Nitekim ben bu haberi görmemiştim bile (Kaldı ki bu hissenin bilanço kağıdı olmadığı şeklindeki bir ifade de tamamen yanlış bir ifadedir, nitekim bu şirketin CEO'su bizzat söz konusu röportajında son 2 yılda 100 milyon TL yatırım yaptık diyerek bir tür risk alarak son derece radikal bir girişimde bulunduklarını ve son iki yılı iyi geçirdiklerini, yani yaptıkları bu yatırımın semeresini görmeye başladıklarını belirtiyor. Artık bu doğru mu yanlış mı ya da ne ölçüde doğru açıklanacak sonuçlardan ve özellikle EbitDA rakamından anlamaya çalışacağız. (Aslında belki de bu yabancı ortak arayışı bile yapılan bu yüklü yatırımın maliyetini hafifletme ve/veya yeni yatırımlar yaparak daha da büyüme veya dünyaya açılma stratejisinin bir gereğidir kim bilir? ) Yani Vakko'yu bu tarz şirketler kategorisine-burnu asla zarardan kurtulmaz karlılık kriteri esasları içerisinde bu hisseye yatırım yapılmaz şirketler kategorisine- sokmak tamamen haksızlık gibi geliyor bana.

Ayrıca, ben gündeme getirip zorlayınca ve istediğinizde gayet mantıklı değerlendirmeler yapabildiğiniz de görülüyor.

Yani bu haber, hele söz konusu olan bunun gibi spesifik bir beklentisi olan bir hisse ise, hiç de öyle ıskalanır bir haber değil.

Her neyse,sadece başkalarına tepeden bakarak,hor görerek ve zihinsel emek sarf edip bir görüş üretenleri takdir etmek yerine sadece eleştirmek, onlara garibim vb diyerek aşağılamaya çalışmak ve hep başkalarına ayar vererek egoyu tatmin etmek yerine, elini taşın altına sokmalı ve iyi niyetle fikir üretmeli insan. Ben bunu bilir , bunu söyler ve bunu yaparım.

Bu burutayi yine mynette gormusler.garibimi niye attilar yine buradan acaba?
    Burutay bey

Ruhunuz kumarbaz.
    dusunceniz analitik olma egiliminde,ama uygulama kumar ve hayal uzerine.ornek: tmsn ve vakko

Sonucu ne olursa olsun, bu ozelestiriyi yapin kendinize

Ytd
    Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
    Son düzenleme : Burutay; 07-11-2017 saat: 12:14.

8. bilanço tarihi ne zaman bilen var mıdır?

Sayfa 92/726 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •