Sevgili dostum hayat hep yokuş yukarı olmadığı gibi yokuş aşağıda değildir . Ben trade yaparım dye yazdım . Hisseler ömür boyu tutmak için alınmaz zaten bu yatırımın doğasına aykırıdır . Özellikle de belirttim gereğinden hızlı çıkışlar trade amaçlı değerlendirilmelidir . Hisse kaçar ise yedekte daima bulundurulmalıdır 3-5 hisseyi geçmez beğendiğim hisseler PSDTC de onların başında gelir . Benim çıkmam kağıdın kötü olduğu anlama gelmediği gibi BIST ten dolayı çıktığımı da belirttim . Kaldı ki geri gelirse de geri döneceğimi de yazdım . Yazdıklarınız ard niyet içeriyor . Kağıda tek bir kötü yazı dahi yazmadım .
PSDTC SASA BASC ALARK EGEEN FONET ve dahi ORGE SODA HEKTS da eküri olarak listem de yer alırlar .
Yazdıklarımı tekrar okuyun isterseniz . Bu alım satımı mı da en az 4 kez yaptım artık alışmanız lazım .
Dip NoT : . Ben laf olsun diye yazı yazmam yazdığımın arkasındayım Bist in geri gideceğine inandım çünkü Varlık fonu sürekli alıyor . Yabancılar hazine bonosu vs satıyor . Merkezin durumu da sıkışık . Sonuç hisselerimi sattım ve Açığa da Bist30 da sattım .
Tavsiyem sizde arada sırada oturup gittiğiniz yolu inceleyin derim .
Borsa da sayısız fırsat yoktur sınırlı sayıda hisse ve Zamanlamaları vardır .
Bir hisse sürekli çıkıyor diye iyi olmadığı gibi sürekli düşüyor diye kötü anlamı çıkarılmamalıdır .

Originally Posted by
Adalet
Baygeorge bugüne kadar yaptığınız tüm güzel yorumlarınızı hisseyi satınca çöpe attınız çok yazık size hiç yakışmadı
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri