Originally Posted by
Karakusak58
öncelikle 70 cortla girmek beni baya gerdi amma velakin inandıgım birşeyler vardı yıllardır borsada alır satarım viopta bu kadar aceleci olmamam gerekiyordu deneyim oldu benim için ... her neyse mayısın son günleri haziran başı gibi global düşüş gelebilme ihtimalne karsı açtım cortları kendimce beliren emareler vardı ... köprüden önce son çıkış günleri sp 500 3000 üzerinde hafta boyunca kalıcı olacagına inanmıyorum..ortada hiçbir pozitif haber yokken bu yükseliş tamamen shortcuları öpmeye yönelik bakalım abiler her 250 kademede mecbur 5 kontrat longa dönmek kaydıyla devam ederim yoluma iyi olan kazansın hayırlısı

Hala aynı hatadasın.. o parayı sıfırlaman için 9bin puan yeter. Muhtemelen sabahtan 15000-20000tl eksi ile açacaksın, enteresan bir süreçten geçiyoruz, yüzde 5-6 düştüğü gibi yüzde 5 yüzde 6 da çıkar tavanda yapar... yol yakınken ya kaldıracını düşür, yada piyasayı bırak.
Hiisse senedinde satmadığın sürece zarar etmiş sayılmazsın, çünkü aynı lot elinde durur.
Burası öyle değil. 20 lot kapatsan 50 lotun kalır. Geri o puanı çıkarman 5bin puan.
Bu sefer aşşağıda gap kalacak, long dönsen gapı kapatmak istese, parayı sıfırlarsın 2 işlem.
Zaten elinde risk yönetimin yok...
Daha açılırken 3-0 yeniksin...
Agresif davranma hep yanlış poz alırsın.
Umarım dediğim gibi olmaz, iyi bir kazançla çıkarsın...
bol şans sana..
Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.
Yer İmleri