Sayfa 92/170 İlkİlk ... 42829091929394102142 ... SonSon
Arama sonucu : 1353 madde; 729 - 736 arası.

Konu: CRFSA - Carrefoursa

1.  Alıntı Originally Posted by HBBK Yazıyı Oku
    hisse şu haliyle sahipsiz görüntüsü ve alt pazarda bulunması sebebiyle potansiyelini taşıyamıyordu. Satış miktarı ne kadardır bilmemekle birlikte fiyatları manipüle etmeden satacakları için genel olarak kağıda pozitif etkileyeceğini düşünüyorum bu kararın. kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Bilgim değil, sadece tersi de çıkma ihtimali olan tahminimdir.
    Bence de genel olarak olumlu, pazar değişikliği yatırımcı çekme açısından olumlu. Şirket mantıklı şekilde hedeflerini gerçekleştiriyor. Şimdi önemli konu fiili dolaşımı nasıl artıracağıdır. Ancak artık kent gibi bir efsane olamayacaktır diye düşünüyorum umarım yanılırılım ytd. Bol kazançlar.

2. 2.5 milyon lot için borsa da işlem görür tipe dönüşüm başvurusu yapılıyor. İnşallah şu brüt belası da biter pazar değişikliği ile.

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

3. Kote ettirilecek tutar yine Sabancı bünyesinde kalacaktır.sadece mkk ya Koteli olacak.fiili dolaşım artsada aslında dolaşımdaki lot artmayacak.lot satacak firma kendi cebinden 400 mio para koymaz.ancak burda bı sonraki beklenti ne olacak?? Herşey bitti gibi sadece müthiş bilançolar gelmeye başlarsa iş değişir . O zaman deriz ki firma karlı ozsermayesi düşük halka açıklığı az.farkli bı beklenti bulamadım.185 tl beklentisi de bitti yüzde 5 haberiyle

4. Kağıt kağıt gibi kağıt oldu, olacak. Yıldız pazar, artı pozitif bilanço. tek anladığım bu. ana beklenti de buydu sanırım. ve daha gerçekleşmedi. ytd.

5. Aracılık Yapan Aracı Kuruluş Adı

Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Birincil Piyasa Başlangıç Tarihi

10.12.2020

Birincil Piyasa Bitiş Tarihi

11.12.2020

Satılacak Payların Satış Fiyatı

Nominal değeri 1 TL olan pay, yeni pay alma hakkı kullanım bedeli olan 17 TL'nin altında olmamak kaydıyla, Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada oluşacak fiyattan satışa arz edilecektir.

Satılacak Payların Niteliği

Kaydi Pay

Başvuru Şekli

Paylardan almak isteyen tasarruf sahiplerinin Borsa üyelerine başvuruda bulunmaları gereklidir.

Payların Teslim Şekli

Payların yatırımcılara teslimi Borsa İstanbul düzenlemeleri çerçevesinde yapılacaktır. Kalan payların halka arzında pay alan ortakların söz konusu payları Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde hak sahipleri bazında kayden izlenecektir.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by HBBK Yazıyı Oku
    Kağıt kağıt gibi kağıt oldu, olacak. Yıldız pazar, artı pozitif bilanço. tek anladığım bu. ana beklenti de buydu sanırım. ve daha gerçekleşmedi. ytd.
    Evet haklısınız kağıt gibi kağıt oldu.islem göreceği pazardaki tek kağıt gibi kağıt bu olmayacak.yuzlerce emsali olacak.bu sermaye arttirim süreci eğer alt Pazar disindaki pazarda olsaydı herkes çok güzel yerlerden vedalascakti.artik bı üst pazara da çıksa endekse paralel işlem göreceği kanaatindeyim.ben bugün vedalastim umarım siz haklı cikarsiniz kalan arkadaşlar zararlarindan kurtulurlar

7.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    2.5 milyon lot için borsa da işlem görür tipe dönüşüm başvurusu yapılıyor. İnşallah şu brüt belası da biter pazar değişikliği ile.

sayın mterdemli siz sabancının pazar değişikliği için işi şansa bırakmayacağını ve hisse satacağını söylediniz ve tahmininiz doğru çıktı,sevgili kardeşim birincisi forumu yalnız bırakmayın lütfen ikincisi de bu 2.5 milyon lot satıldığında yıldız pazara çıkarmyız görüşünüz nedir acaba,birde bu hacimle bu 2.5 milyonu bunlar 20 günde nasıl satacaklar şimdiden teşekkür ederim

8.  Alıntı Originally Posted by cottono Yazıyı Oku
    sayın mterdemli siz sabancının pazar değişikliği için işi şansa bırakmayacağını ve hisse satacağını söylediniz ve tahmininiz doğru çıktı,sevgili kardeşim birincisi forumu yalnız bırakmayın lütfen ikincisi de bu 2.5 milyon lot satıldığında yıldız pazara çıkarmyız görüşünüz nedir acaba,birde bu hacimle bu 2.5 milyonu bunlar 20 günde nasıl satacaklar şimdiden teşekkür ederim
    Teşekkürler. 2.5 milyon lot satis ile yüzde 5 sınırının üzerine çıkacaktır. Artık Ana Pazar mi olur Yıldız Pazar mi olur detaylı bakmadım tekrar.

Ayrıca haber ajansları ve blombergte ' #crfsa da bedelliye katılım yüksek oldu' haberi görmüştüm. Ben de bedelli sonrası girmek için bekliyordum. Bugün az birşey aldık bakalım. Kalır miyiz gider miyiz bilemiyorum.

Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

Sayfa 92/170 İlkİlk ... 42829091929394102142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •