Sayfa 92/602 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    mücodan nasıl vazgecerim 2.5 senedir 100 tane hissesi elimde onu hedefine kadar tutucam 22 tl
    Cuma biraz daha ilave ettim . 1.38 den hayırlısı. Istanbulda yeni proje ilanlarını ve tanıtımlarını yapıyorlarmış...

2. Hocam cuma kapanışa yakın biraz HUBVC ve KLMSN almıştım.Bu hisselere dair fikrinizi alamk istiyordum.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam cuma kapanışa yakın biraz HUBVC ve KLMSN almıştım.Bu hisselere dair fikrinizi alamk istiyordum.
    Bak bak hiçte söylemiyor.Allah pişman etmez inşaALLAH.Yine aynı gemideyiz desene.bu sefer çıkarken haber ver.

4. Esma hanım.Çelik hocam ve mebes hocam ihgm de 22 olacak diye bekliyor.onlar 22 yi beklerken.biz klmsn yi 100 e satarız.şaka şaka.

5.  Alıntı Originally Posted by Vkayl Yazıyı Oku
    Esma hanım.Çelik hocam ve mebes hocam ihgm de 22 olacak diye bekliyor.onlar 22 yi beklerken.biz klmsn yi 100 e satarız.şaka şaka.
    Cuma günü % 50 nakite geçtim.Bunuda söyiıyeyim. Cümleten iyi akşamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Cuma günü % 50 nakite geçtim.Bunuda söyiıyeyim. Cümleten iyi akşamlar.
    tmm Esma hanım. iyi akşamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    hocam cuma kapanışa yakın biraz hubvc ve klmsn almıştım.bu hisselere dair fikrinizi alamk istiyordum.
    sistemde her ikiside sat konumunda haftalık sistemde hubvc biraz daha güçlü gibi duruyor ama dikkatli olun ytd

8. bende ostım aldım kapanışa doğru sadece tepkide vermek için haftalık listeme bile yazamadım hisseyi normalde 3.90 altına gelmemeli kapanışlar yapmamalı YTD

Sayfa 92/602 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •