Sayfa 92/122 İlkİlk ... 42829091929394102 ... SonSon
Arama sonucu : 1129 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Metastock la ilgili herşey

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu haftanın gelecek haftalar için yıldız adayları;

AGHOL
    BTCIM
    EKIZ
    IPEKE
    METUR
    TTRAK
    VERTU
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. s.aleyküm, arkadaşlar, kagi barları metastock nasıl çizdirebiliriz?

Alıntı Originally Posted by m.yakuza Yazıyı Oku
    s.aleyküm, arkadaşlar, kagi barları metastock nasıl çizdirebiliriz?
    Grafiği açın.Mumun üzerine sağ tıklayın.Açılan ekrandan Properties yazan yere tıklayın.Seçin.
    Kaplumbağa hızınla gelen...tavşan hızınla gidiyor.

DOBUR
    OSMEN
    PEGYO
    TSPOR
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

AKSA
    AVTUR
    MERKO
    SAYAS
    TRCAS

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

AKSA
    AVTUR
    MERKO
    SAYAS
    TRCAS
    Sn. BJK Coccinella bir de explorer için sizden yine yardım rica edeceğim. Müsait olduğunuzda ve size zahmet olmazsa bakabilirseniz çok sevinirim. Çapraz trade edilebilecek kağıtları bulabilmek için ve garantiye yakın bi trend işareti olarak sadece kijun-sen 'in kumo bulutunun üzerine geçtiği senetleri süzen bir explorer formülü ile altına geçenleri süzen bir explorer formülü yaratabilir miyiz ? . webden bulmaya çalıştım ama bi türlü karşıma çıkmadı. Amacım hızlı bi şekilde endeksle veya birbiriyle ters hareket edebilecek kağıtları bulup ne verimlilikte çapraz trade imkanı verdiklerini görebilmek. Şimdiden çok teşekkürler.

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Sn. BJK Coccinella bir de explorer için sizden yine yardım rica edeceğim. Müsait olduğunuzda ve size zahmet olmazsa bakabilirseniz çok sevinirim. Çapraz trade edilebilecek kağıtları bulabilmek için ve garantiye yakın bi trend işareti olarak sadece kijun-sen 'in kumo bulutunun üzerine geçtiği senetleri süzen bir explorer formülü ile altına geçenleri süzen bir explorer formülü yaratabilir miyiz ? . webden bulmaya çalıştım ama bi türlü karşıma çıkmadı. Amacım hızlı bi şekilde endeksle veya birbiriyle ters hareket edebilecek kağıtları bulup ne verimlilikte çapraz trade imkanı verdiklerini görebilmek. Şimdiden çok teşekkürler.
    Gerçi buna MATRİKS explorer formülü lazım o yüzden hiç uğraşmayın Sn. BJK Coccinella ... anlık 60 ve 30 dakikalıklar için düşünüyodum ... MS de zaten kullanamıyorum ... Matrikste kullanabilirim sadece...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

Gerçi buna MATRİKS explorer formülü lazım o yüzden hiç uğraşmayın Sn. BJK Coccinella ... anlık 60 ve 30 dakikalıklar için düşünüyodum ... MS de zaten kullanamıyorum ... Matrikste kullanabilirim sadece...
    Evet anladım matrikste nasıl yazılır bilmiyorum, kolay gelsin Sayın onelle...

Sayfa 92/122 İlkİlk ... 42829091929394102 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •