Sayfa 92/409 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
Arama sonucu : 3271 madde; 729 - 736 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

1. doco genel kurulu bu ne anlama geliyor Gündemin birinci maddesine dair -------------------------------------------------------------
    "Yönetim Raporu ve Kurumsal Yönetim Raporu dâhil olmak üzere, yılsonu finansal
    tablolarının, şirketler grubu yönetim raporu ile birlikte şirketler grubu yılsonu
    finansal tablolarının ve karın nasıl kullanılacağına dair öneri, 2016/2017 mali yılı
    için gözetim kurulu tarafından sunulan raporun ibrazı" ---------------------------------
    Başkan aşağıdaki açıklamayı yapmıştır: ---------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hazır bulunan herkesin önünde, yönetim raporu ve kurumsal yönetim raporu ile birlikte
    tespit edilen yılsonu finansal tabloları, şirketler grubu yönetim raporu ile birlikte şirketler
    grubu finansal tabloları, kârın nasıl kullanılacağına dair öneri ve 2016/2017 mali yılı için
    gözetim kurulu tarafından tanzim edilen rapor, basılı şekilde bulunmaktadır. Bu nedenle
    işbu evrakların okunması lüzumsuz görülmüştür. ----------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

2. 42 Euro civarında bir direnç vardı sanırım, o geçildi. Euro nun güçlü olduğu bir dönem olmasa tl bazında işler daha da kötü olabilirdi.

XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Kazanan kimse olduğunu zannetmiyorum,çünkü hep düşüyor, Atila Doğukan a açıdım,zararı çok fazla,o kazandığı yada kazanmak istediğinde bizde kazanırız

Alıntı Originally Posted by seyfodulger Yazıyı Oku
    Kazanan kimse olduğunu zannetmiyorum,çünkü hep düşüyor, Atila Doğukan a açıdım,zararı çok fazla,o kazandığı yada kazanmak istediğinde bizde kazanırız
    Devamlı düşüyor arada bir tepki yapıyor bazıları burada heyecanlanıyor bu durum borsadan anlamadıklarının ıspatıdır aslında hisse 4 düşüyorsa 1 yükseliyor. bu hissenin karakteristik özelliklerinden biri dikkat eden olduysa geçen gün yaşandı %2,5 artıda iken akşama dogru eksiye kadar geldi(Avusturya) bu hisse ne zaman adam olur iyi bir haber ölü topragını üzerinden atmasını saglar ......
    Göz olanı akıl olacagı görür..

5. Bu dipsiz bir kuyuymuş hepimizde içine düşmüşüz...

AUDİ BEY haklısın kardeş.Sen bu işi bilen kişisin.Belki biraz birbirimizi biraz kırdık ama genede hakkını helal et...

Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    Devamlı düşüyor arada bir tepki yapıyor bazıları burada heyecanlanıyor bu durum borsadan anlamadıklarının ıspatıdır aslında hisse 4 düşüyorsa 1 yükseliyor. bu hissenin karakteristik özelliklerinden biri dikkat eden olduysa geçen gün yaşandı %2,5 artıda iken akşama dogru eksiye kadar geldi(Avusturya) bu hisse ne zaman adam olur iyi bir haber ölü topragını üzerinden atmasını saglar ......
    Hisse hakkında şu düşünce kişilerde belirebilir iyi bir haberde sert yükseliş,Kötü bir haberde sert düşüş, Bana kalırsa; Hisse iyi bir haberde sert bir yukarı ile eski günlerine döner aksi durumda yine yükselir ve iyi noktalara gelir çünkü patron 26 temmuzda genel kurulda hisse geri alım programı kararını boşuna almadı.......Aslında patron türkiye pazarına nespresso ile hızlı bir giriş yaparsa şirketin bilançosunda kar patlaması yaşanır ortak bilinmedik bir şirket degil reklama dahi ihtiyacı yok starbucks ve kahve dünyası sektörün liderleri olarak gözüküyor ama nespresso bence sektörde daha iddialı olur
    Son düzenleme : AUDİ+; 21-09-2017 saat: 19:53.
    Göz olanı akıl olacagı görür..

7. Türk Hava Yolları, Boeing'ten 2023'e kadar 40 adet 787-9 Dreamliner yolcu uçağı alımı için görüşmelere başladı.

Sayfa 92/409 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •