doco genel kurulu bu ne anlama geliyor Gündemin birinci maddesine dair -------------------------------------------------------------
"Yönetim Raporu ve Kurumsal Yönetim Raporu dâhil olmak üzere, yılsonu finansal
tablolarının, şirketler grubu yönetim raporu ile birlikte şirketler grubu yılsonu
finansal tablolarının ve karın nasıl kullanılacağına dair öneri, 2016/2017 mali yılı
için gözetim kurulu tarafından sunulan raporun ibrazı" ---------------------------------
Başkan aşağıdaki açıklamayı yapmıştır: ---------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hazır bulunan herkesin önünde, yönetim raporu ve kurumsal yönetim raporu ile birlikte
tespit edilen yılsonu finansal tabloları, şirketler grubu yönetim raporu ile birlikte şirketler
grubu finansal tabloları, kârın nasıl kullanılacağına dair öneri ve 2016/2017 mali yılı için
gözetim kurulu tarafından tanzim edilen rapor, basılı şekilde bulunmaktadır. Bu nedenle
işbu evrakların okunması lüzumsuz görülmüştür. ----------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Yer İmleri