Sayfa 920/1009 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Bizim burada bir balıkçı var geçen sene ayaküstü konuşurken benim yeğen de maske işine girdi dedi. Geçen sene Nisan ya da Mayıs ayı idi sanıyorum ama emin değilim.

Tam maske kıtlığı zamanları ama devletin de maske dağıtmaya başladığı zamanlar olması lazım

1 milyon tl yatırdı demişti yine yanılmıyorsam. Dedim ki pandemi biterse ne olacak ya o iş patlarsa? Riskli değil mi dedim.

Dedi ki bana, birkaç ayda katlar o parayı sen rahat ol.

Millet böyle kazanıyor parayı. Çok büyük bir kısım da aylık 10bin tl'yi büyük para zannediyor...

Turlar 20000 istiyor bir kisi icin.bu paraya ne verecekler onuda merak ediyorum.herseydahil otelde[emoji39]

3. Akıllı adam kafası..2sene önce lokanta ile ev fiyatları birbirine yakindi.1 kat olsun diyelim.yani evde maliyet 80ise lokanta 150-160 TL idi.e lokantada güzel pişer lezzetli yenir diye 1kata katlanilir.lakin şu an iş 3-4 katına çıktı.dudu'dan misal alalım 1kg bonfile 140tl kasapta.et lokantasında yaklaşık 180-200gr porsiyonuna 75 TL yazarslar.ne yaptı 375tl ..400 TL .olmadı işte bu sebeple evde tıka basa yemek mantıklı.hepsi bı tarafa kerizlik gibi geliyor.ha lokanta 50 lira yazsa 4. Kişi gidersin bı şekilde 250 300 e kapatırsin işi.ama diğer türlü 400 500olur ..o da ağır kaçar
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yaş 65/70 var mı

Tıpkı peder beyin kafası Buda ona benzettim
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bayılıyorum şu topiğin "millet aç aç" tandans lı yazılarına yaa..
    1-2 kişi yazdı mıda herkes atlıyor muhabbete.

Alem adamlarsınız ya..Para fışkırıyor milletten siz neden bahsediyorsunuz ..

5. Ustat millet aç değil de memleketin her yeri de İstanbul gibi değil ..bir ara Anadolu'nun en Büyük ilçeleri dahil kasabaların bı ziyaret edin ..3 sene önce Edirne'nin bir köyüne yolum düştü .köyün en yeni arabası 2000 Toyota idi..her yer İstanbul gibi değil maaelsef ..
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bayılıyorum şu topiğin "millet aç aç" tandans lı yazılarına yaa..
    1-2 kişi yazdı mıda herkes atlıyor muhabbete.

Alem adamlarsınız ya..Para fışkırıyor milletten siz neden bahsediyorsunuz ..
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Bu Akbank’ın olayı ne olacak forumdaşlar. Kimse parasına ulaşamıyor. Burnuma pis kokular gelmeye başladı.
    akbank a ne olmus

Akbank hecklenmiş kimse hesabına giremiyormuş

8. Millet aç değil ki .

Derin dondurucu ve buzdolabı satışları yine patlamış bu ay .

Bugün Hamdi nin önünden geçerken gireyim mi diye düşündüm sonra o parayla 2 kilo antrikot 3 kilo tereyağ 4 lt ayçiçek 2 kilo domates alırken buldum

Sayfa 920/1009 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •