Sayfa 920/966 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930 ... SonSon
Arama sonucu : 7725 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Viop LXVI

1. eyvallah kuzu dayu..SASA ve HEKTS dedin mi ..evet dedin..karını aldın mı evet aldın..
    benim de beklentim benzer yönde bir süredir..
    çünkü öyle hisseler trend başlattılarki bu yolun geri dönüşü çok zor..
    benim için bu kararı vermek kolay olmadı..
    ama herşeye rağmen tekniği çiğneyen bir borsamız oldu..tarihte ilk kez oluyor bu..
    çok da fazla bu trende güvenmeden yol almam lazım ..

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    yaw nerelerdesin....ozledim seni.....

baaa bag.....ikisindende feci goturdum.....SASA yi az once geri aldim.....8 de satmak ucun....

gozumu kan buruyor.....bu yawrilerde ki SPEKULATORU vazelinsiz ikiyorum.
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

- Peki, ucuz mu şu an piyasa sence?
    - Tahminle ihtimal arasındaki fark nedir biliyor musun?
    - Cık!
    - Tahmin veriye dayanır: Hava bulutlu, yağmur yağabilir... İhtimal ise veriye dayanmaz: Yağmur yağabilir.
    - Yani?
    - Bir tahminim yok.

3. Cevdet Yılmaz
    @_cevdetyilmaz
    Afet harcamaları, sosyal güvenlik ve personel giderlerindeki artışa rağmen Maastricht Kriteri olan %60’ın çok altında kalan borç stokumuzun milli gelire oranı, 2024’te %24,8 seviyesinde gerçekleşti. Bu oran; gelişmekte olan ülkelerde %70,5, gelişmiş ülkelerde ise %104,7 olan ortalamanın oldukça altındadır.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. korku yok.....korkuyu tukururuz biz....BIZ TALANCIYIZ.....CIHATTAYIZ....kefere kesiyoruz.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5. ucuz mu değil..pahalı mı evet ( çoğu hisse için ) ama buna rağmen tekniğe rağmen ve kendi geçmiş cv sine rağmen yukarı yürümeyi başardı..
    aynısını snp nasdaq dow yaptı..

6. Kilicdar için ihraç ettin mi ?
    Etmiyorsan herseyi hakediyorsun

7. borsa birkaç haftadan beri tek parti rejimine mi geçmiştiki, satış yapıyor..
    ddik ya son seçimde Kılıçdaroğlu seçime 1 hafta kala yine ben adayım demedi mi..
    o zaman İmamoğlu ya da Özel neden hooop dur bakalım demedi..sustu sustu sustu..
    demekki hepsi oyunmuş..
    kuzu emminin dediği gibi konuşmaya dahi gerek yokmuş..
    yok yargı bağımsızlığı yok adalet hukuk vs.. neydiki ne bekliyorsun..
    yani bu chp den kaynaklı satışların hepsi oyun..

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ucuz mu değil..pahalı mı evet ( çoğu hisse için ) ama buna rağmen tekniğe rağmen ve kendi geçmiş cv sine rağmen yukarı yürümeyi başardı..
    aynısını snp nasdaq dow yaptı..
    BORSAD UCUZ MU.....DEGIL MI....ESAS DEGILDIR....

esas olan.....hangi spekulator.....hangi kaarda NE KADAR GOMULMUSTUR....bunu izliyeceksin....

adam....

milyarlari ile gomulmusse.....o kaardi ucurur....

cunki....

adam....

CAN HAVLINDE.....TUM PARASINI GOMMUS O KAARDA....bunu buldun mu....o SPEKULATOR gibi davranip....onun her hareketinden para yapacaksin.....KENE sin sen....isin....KAN EMMEK.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Sayfa 920/966 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •