Sayfa 922/940 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    YAYLA yarın için 4.25 kanal alt bantı üzerinde kapanış yaparsa haftaya dönüş yapmalı artık. Şirkete ilişkin bir sorun var mı? Eğer yoksa indikatörlerin aşırı satış seviyelerine ulaşmış olması dönüş için bir göstergedir.
    Esma hanim telegram grubundan pazarlanip, ardindan da ky’nin ustune mali yiktilar buhaftaicinde. Panikle herkes satti ve satmayada devam ediyor.

2. Cuma’nın hayrı ve bereketi hepimizin üzerine olsun

3.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Cuma’nın hayrı ve bereketi hepimizin üzerine olsun
    Amin esselocan bey...

4.  Alıntı Originally Posted by Mr.Seko Yazıyı Oku
    Esma hanim telegram grubundan pazarlanip, ardindan da ky’nin ustune mali yiktilar buhaftaicinde. Panikle herkes satti ve satmayada devam ediyor.
    Bilmiyordum hisse seçerken en azında manavdan meyve seçerken gösterdiğimiz hassasiyeti göstersek.....değil mi?

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Bilmiyordum hisse seçerken en azında manavdan meyve seçerken gösterdiğimiz hassasiyeti göstersek.....değil mi?
    Bu laf bana geldi sanki )),ama bende sonradan öğrendim. Yoksa asla almazdım. Neyse hayırlısı olsun Esma hanım ...hayırlı cumalar ...

6.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Bu laf bana geldi sanki )),ama bende sonradan öğrendim. Yoksa asla almazdım. Neyse hayırlısı olsun Esma hanım ...hayırlı cumalar ...
    Yok kendimide içine katarak bir genelleme söyledim.Sizin bu işi benden daha iyi yaptığını biliyorum.Sizleri önemsediğim için kendim almış gibi hergün bakıyorum sizler adına üzüldüğüm için.Biz neleri görmedik ki.Kaç tabanları gördük.Ama artık belli bir yeterliliğe ulaştığında böylesi kayıplar insanın zoruna gidiyor.Saygılar Adem bey...

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Yok kendimide içine katarak bir genelleme söyledim.Sizin bu işi benden daha iyi yaptığını biliyorum.Sizleri önemsediğim için kendim almış gibi hergün bakıyorum sizler adına üzüldüğüm için.Biz neleri görmedik ki.Kaç tabanları gördük.Ama artık belli bir yeterliliğe ulaştığında böylesi kayıplar insanın zoruna gidiyor.Saygılar Adem bey...
    Esma’nın gerçekten ve tüm kalbimden teşekkür ediyorum. Sağolun varolunuz.

8. Adem bey orta vadede USAK takibe değer.Ucuz kalmış kapasite artıracak buyüme için planlama yapıyorlar.
    ALGYO nun son yükseliş hareketinin iki sebebi var biri sermaye düşük mühtemel sermaye artışı beklentisi ikincisi Avrupada önemli şehirlerde türizim odaklı kira geliri olacak önemli gayrımenkulleri satın alma planları var .
    ARCLK Japon devi Hittaciyle ortaklık görüşmeleri devam ediyor.Olumlu sonuçlanma ihtimalı yüksek diyorlar.
    CEMTS TOGG tedarikçilerinden olacak firmaların başında geliyor.Karlı ve büyüme odaklı yatırımları devam ediyor.Bilançolarına baktığında çok güzel .
    OZKGY içsel değeri 9.60 larda çok ucuz kalan yıllık standart kira geliri 81.milyon karlı bir şirket
    Ne dersiniz orta vade için?

Sayfa 922/940 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •