Cuma’nın hayrı ve bereketi hepimizin üzerine olsun
Yok kendimide içine katarak bir genelleme söyledim.Sizin bu işi benden daha iyi yaptığını biliyorum.Sizleri önemsediğim için kendim almış gibi hergün bakıyorum sizler adına üzüldüğüm için.Biz neleri görmedik ki.Kaç tabanları gördük.Ama artık belli bir yeterliliğe ulaştığında böylesi kayıplar insanın zoruna gidiyor.Saygılar Adem bey...
Adem bey orta vadede USAK takibe değer.Ucuz kalmış kapasite artıracak buyüme için planlama yapıyorlar.
ALGYO nun son yükseliş hareketinin iki sebebi var biri sermaye düşük mühtemel sermaye artışı beklentisi ikincisi Avrupada önemli şehirlerde türizim odaklı kira geliri olacak önemli gayrımenkulleri satın alma planları var .
ARCLK Japon devi Hittaciyle ortaklık görüşmeleri devam ediyor.Olumlu sonuçlanma ihtimalı yüksek diyorlar.
CEMTS TOGG tedarikçilerinden olacak firmaların başında geliyor.Karlı ve büyüme odaklı yatırımları devam ediyor.Bilançolarına baktığında çok güzel .
OZKGY içsel değeri 9.60 larda çok ucuz kalan yıllık standart kira geliri 81.milyon karlı bir şirket
Ne dersiniz orta vade için?
Yer İmleri