Sayfa 922/1011 ÝlkÝlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,369 - 7,376 arasý.

Konu: Viop XLVI

1. Vade baþýndayýz
    vede endekste patýnaj var
    Buda anormal sayýlmaz

Senet bazýnda ayrýþma,
    Dolarda hafif dalgalanma
    Faizde keyfekeder ayarlama
    Seçimde çok yakýn, deðil uzakda.
    Viopcularýn eli tuþta,gözü ekranda
    Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.

3. Kardemir gazlayýp Ereðli’yi oyuna almaya çalýþýyorlar.

Duhul
    Apr 2017
    Ýkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Endekste az bi eksþ olsa hisselerin %80 i devre kesecek, %50 si taban olacak..
    O kadar istim üstünde

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Eskiþehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
     Alýntý Originally Posted by akcay Yazýyý Oku
    matrikste mümkünmü bu...
    SANMIYORUM.

2013 ten beri matriksi býraktým ideal kullanýyorum.

bu robot ta idealde yazýldý
    excellden her hisse için (istersem) deðiþik oran veriyorum
    robot kontrol edip iþlemi açýyor kapýyor,
    pasif emir kalýrsa kendini durdurup haber veriyor vs vs.
    matriskte yazamazdým.

Bear_Bull
    @BearBull26

6. shortçu baya toplanmýþ anlaþýlan, elini belli etmemeye çalýþan gizli þortçular da var demek ki bugün akþam ucuzluðu olmayacak sür pala gidelim.

go go go
    tar tar tar
    Yazdýklarým kendime günlük tutma amaçlý olup hiçbir þekilde YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ.

7.  Alýntý Originally Posted by Zinedrimed Yazýyý Oku
    Kardemir gazlayýp Ereðli’yi oyuna almaya çalýþýyorlar.
     Alýntý Originally Posted by SEL Yazýyý Oku
    asels tcell elimde kalmadý .. numunelik bile yok .. krdm yoðunlaþtým bakalým kýsmet ..
    kardemir seans açýldýðýn beri yoðunlaþtým ciddi dikkatimi çekmiþti .. ...yazmýþtým .. %50 ye yakýnýný realize ettim ben.. günlük kýsmý gitmiþ oldu .. eregl kalkamýyor .. portfoydeki bankalar canýmý sýkýyor .. bakalým neler olacak .. krdm alltime high 19,31 geçebilecek mi ? bence geçebilir tahiminm ... gözüm thy de ama almayacaðým galiba tavhl var yeter gibi ..ucuzluk olursa günün kalan kýsmýnda belki alýrým..petkm ümitliyim bugün... ytd..
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8. Garanti Bankasý: Bankalarýn sorumluluðunda uygulanacak yeni raporlama ve bilgi taleplerinin sonucunda EFT ve yurtdýþýna havale iþlemlerinde herhangi bir aksama, durdurma veya gecikme söz konusu deðildir

Garanti Bankasý'ndan yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý'nýn 21.12.2022 tarihli talebi ile Bankalardan hali hazýrda yaptýklarý para transferi iþlemleri hakkýnda istatistiki verilerin þeffaf bir þekilde toplanmasýný saðlamak amacý ile istenen bilgi ve raporlar tüm bankalara eþ zamanlý olarak bildirilmiþtir.

Mevcut iþleyiþte herhangi bir deðiþiklik olmadan tüm iþlemlere aynen devam edilmekte olup, gelen bilgilendirme uyarýnca bazý transferlere iliþkin ek belge talep edilmektedir. Bankalarýn sorumluluðunda uygulanacak bu yeni raporlama ve bilgi taleplerinin sonucunda EFT ve yurtdýþýna havale iþlemlerinde herhangi bir aksama, durdurma veya gecikme söz konusu deðildir. Ýþlemler normal sürecinde devam etmektedir.

Deðinilen konuyla alakalý yapýlan bankamýz iç bilgilendirme notunda, bu konuyla hiçbir ilgisi olmayan bono alým satýmýna yönelik sehven hatalý bir ibareye yer verilmiþtir.
    Bono alým satýmýna yönelik iþlemler de, eskiden olduðu gibi, kesintisiz müþterilerin talimatlarý doðrultusunda yapýlmaktadýr ve yapýlmaya devam edecektir.

Kamuoyunda herhangi bir yanlýþ algý oluþmamasý adýna açýklama yapma gereði görülmüþtür

Sayfa 922/1011 ÝlkÝlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •