-
*tüik: Tarım dışı işsizlik oranı ocak döneminde %12,7 (önceki dönem %12,3)
*tüik: Mevsimsel etkilerden arındırılmış işsizlik oranı ocak döneminde %9,9 (önceki dönem %9,9)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış imalat sanayi üretimi şubat'ta aylık -%0,2
*tüik: Mevsimsel etkilerden arındırılmış tarım dışı işsizlik oranı ocak döneminde %11,7 (önceki dönem %11,8)
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış imalat sanayi üretimi şubat'ta yıllık %10,4
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tcmb: özel sektörün uzun vadeli borcu şubat'ta 228,0 milyar dolar(önceki 225,7mlr)
*tcmb: özel sektörün kısa vadeli borcu şubat'ta 19,0 milyar dolar(önceki 18,9mlr)
-
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış madencilik ve taşocakçılığı üretimi şubat'ta yıllık %11,2
-
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı şubat'ta aylık %3,3
*tüik: Genç nüfusta işsizlik oranı ocak döneminde %19,9 (önceki dönem %19,2)
-
*tüik: Işgücüne katılım oranı ocak döneminde %52,1 (önceki dönem %52,4)
*tüik: Istihdam oranı ocak döneminde %46,4 (önceki dönem %46,9)
-
*tüik: Işsiz sayısı ocak döneminde 3,41 milyon (önceki dönem 3,29mln)
*tüik: Mevsimsel etkilerden arındırılmış genç nüfusta işsizlik oranı ocak döneminde %19,2 (önceki dönem %18,1)
-
*tüik: Mevsimsel etkilerden arındırılmış işsiz sayısı ocak döneminde 3,16 milyon(önceki dönem 3,16mln)
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış madencilik ve taşocakçılığı üretimi şubat'ta aylık -%0,3
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri