Sayfa 923/948 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. 15.80 de bekleyebilirdim ama stoplattın ya daha ne diyeyim.. nasip bu kadarmış..

2. Sen dalga geç. Açıklama yapmayacağım çünkü sende işin içinde olabilirsin.Sadece 16 haziran da 4 milyon hisse alan kişi ne kadar öngörülü....17 haziranda birleşme kararı. Hisse 7.4 dan 16 ya soluksuz çıkıyor. Madem bronz üyesin devamını sen tamamlarsın

3. içtiğinden bana da ver de bende içeyim.. güzel kafa yapıyor.. bende görmek istiyorum böyle rüyalardan..

ne işiniz var sisin bu akılla borsada, git çelik çomak oyna, kumda kale yap, ne bileyim ben..

4.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    içtiğinden bana da ver de bende içeyim.. güzel kafa yapıyor.. bende görmek istiyorum böyle rüyalardan..

ne işiniz var sisin bu akılla borsada, git çelik çomak oyna, kumda kale yap, ne bileyim ben..
    O zaman dediğimi anlamadın. Bu sitelerde şövalyelerden biride sensin galiba. Kimin askeriysen kendini değil başka birilerini koruyabilirsin. Yine de anlamamışsındır.

5. kimyacı hasan,

newtonun kayıp simya tarifi bulunmuş..

Tarifte, Felsefe Taşı’nın ana malzemesi olarak görülen “sophick civaâ€sının nasıl yapıldığı şifreli olarak anlatılıyor. Taşın, kurşun gibi baz metalleri altın gibi değerli metallere dönüştürebileceğine inanılıyordu.

ben sende bu şifreyi çözecek yeteneği görüyorum.. ne dersin çözebilir misin..

6.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    ah, bi de eblek gibi borucu dostlarım olacaktı.. belki gelir birgün..
    Sen yalniz kalmissin kalk gel yanimiza dostum,

Borudan nasibimizi aldik yeter, birgün dönecegiz illaki,

7.  Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    Sen yalniz kalmissin kalk gel yanimiza dostum,

Borudan nasibimizi aldik yeter, birgün dönecegiz illaki,
    geleceğim eblek hocam..

gerçi burada keyfim yerindeydi kimyacı hasan ile gülüşüyorduk..

bak kimyacı hasan kardeşim, 20 yıllık borsa haytımın ilk 2 yılı kıçımdaki dona kadar aldılar.. sana 20 yıllık borsacı abi nasihatı..

git sanal hesap aç, kitap al, eiğitim al ne bileyim ben yap birşeyler ama benim o 2 yılki duruma düşme.. bu kafayla olmaz, yapamazsın..

ister nasihat de.. istersen hadi oradan de.. sana kalmış..

bol kazançların olsun..

8.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    geleceğim eblek hocam..

gerçi burada keyfim yerindeydi kimyacı hasan ile gülüşüyorduk..

bak kimyacı hasan kardeşim, 20 yıllık borsa haytımın ilk 2 yılı kıçımdaki dona kadar aldılar.. sana 20 yıllık borsacı abi nasihatı..

git sanal hesap aç, kitap al, eiğitim al ne bileyim ben yap birşeyler ama benim o 2 yılki duruma düşme.. bu kafayla olmaz, yapamazsın..

ister nasihat de.. istersen hadi oradan de.. sana kalmış..

bol kazançların olsun..
    Sen ustasın ben usulsüzlüklere prim vermek istemeyen normal yatırımcı...
    Şu hikayeye bak
    Erciyas ın ana şirketi 2016 da özbal ile birleşmek için spk ya başvuruyor. Nedenini bilmiyorum bu olay gerçekleşmiyor fakat %51 hissesini alıyor. Gel zaman git zaman %51 hisse alan erciyas mkk başvuruyor ve yüklü hisse satışı için onay alıyor. Hisse bu haber ile etkilenip bir süre düşüyor.Sonra ne hikmet ise sanırım Nevzat diye birisi 16 haziranda 4 milyondan fazla hisse aldığını açıklıyor. Sabah hisse hareketli ve ne hikmetse 17 haziran yani bir gün sonra erciyasın boru kısmı (yan şirket) birleşmek için spk ya başvuruyor.Hisse tavan serileri ile 7.4 den 16 lara çıkıyor.
    Şimdi bu anlattıklarım normal he mi? Ben bilgi bazlı dolandırıcıları şikayet ettim. Sonuç sıfır sonra savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ben vatandaşlık görevini yaptım.Şimdi ben nerede yanlış yaptım. Bu arada bilançoda arge için 35 milyon ayırdığı gözüküyor sonra ben yatırımcı danışmanı ile görüşünce yanlışlık oldu sehven oldu diye siliniyor. Bu gibi dolandırıcı var ise karşılarında ben sanal hesap ,kitap ve eğitim mi almalıyım?

Sayfa 923/948 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •