Sayfa 923/1004 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Alem beni anladı yıllardır tanıdığım sesinide duyduğum paşam beni anlamadı, anlamayacak!
    anlamamakta kararlıdır.

paşam senin gözde hissen gedzadan çok daha yüksek pirim yapan(çok çok daha kısa sürede) hisselerimi bana saydırma ne olur.
    gedzayıda görmemiş değilim.

senin hisselirnin priminde senin payın olduğu gibi, arkana takılıp kazanmak isteyenlerin çokluğununda payı vardır
    bunuda demiş olayım, lafımı esirgemem bilirsin.
    elimdeki hisse de
    16 kasım da yatırım ortaklıları 0'mış
    bugün 1.575k mal var
    deuche o tarihten bugüne 737 k almış
    cuma günü ve bugün alınan mallar virmanlandığında 1.493k hisseye ulaşmş olacak
    (ak yatırımın alımları deuche'ye gidiyor mevcut 980 k)
    cıty de liderlik koltuğuna şimdilik oturacak ama almak için deuche kadar iştahlı değil
    zirveye deuche oturur yakın gelecekte
    satışta bugün itibari ile zirvede olan iş yatırım aslında zirveden inmiş durumda
    (t+2 de elinde 1.513k mal kaldı)
    hisse satış baskısından kurtulmak üzere
    hisse gidici demedin deme, az bekle demiştim az daha bekle paşam.
    Son düzenleme : koçari; 12-01-2021 saat: 01:51.

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Alem beni anladı yıllardır tanıdığım sesinide duyduğum paşam beni anlamadı, anlamayacak!
    anlamamakta kararlıdır.

paşam senin gözde hissen gedzadan çok daha yüksek pirim yapan(çok çok daha kısa sürede) hisselerimi bana saydırma ne olur.
    gedzayıda görmemiş değilim.

senin hisselirnin priminde senin payın olduğu gibi, arkana takılıp kazanmak isteyenlerin çokluğununda payı vardır
    bunuda demiş olayım, lafımı esirgemem bilirsin.
    Komutan, şu an maraton tahtaları izlemeyi bıraktım .pozisyonlar ayrı..( Gedza,pkart,Tümosan ,intema vs) sebebi zaten onlar yeni oyuncuları ile maratona devam ediyor...edecek.
    Şuan işc ön planda benim için...Ciddi tavan a yakın işc hareketleri sinyali veriyor sistemim. Ve ciddi para ! vadelide Şubat sonu kontrat yuvalandım.
    İlgi alaka istiyor.
    Sen oldun, ama sabır özveri, sadakat ile ilgilen biraz.
    Borsa iki şeyi sever iki şeyi sevmez...
    Sevdikleri sabır ve inançtır, sevmedikleri ise inat ve hırs....hayat gibi yani. cool:;;
    Saygılar bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

3. Daha önce bahsettiğim aplication ( android ve iPhone store) çalışmaları devam ediyor ...
    Giriş ekranı , aplication logosu netleşti, ismi thejackalav olacak.
    Tabii en önemlisi finans piyasalarında ( global ve yerel) aynı vizyonda yatırımcı 500 üye oluşturmak.
    Max. 500 üye olacak, piyasalar içinden ... Şartlar ne olursa olsun 500 üye hadefinin üzerine çıkılmayacak.
    Belki bir ilk olacak...Ama para hırsı ,kazanma hırsı olmayan başarma amacı olan ve sermayesi , sabrı olan yatırımcı topluluğu olma yolunda bir adım.
    Tabii yıllık ciddi bir ücreti olan bir oluşum.
    SPK ile ilgili mevzuat lar ön planda olan ,bir başarı hikayesi ....olmalı.
    Saygılar
    hakuna matara....memento mori.

4.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Daha önce bahsettiğim aplication ( android ve iPhone store) çalışmaları devam ediyor ...
    Giriş ekranı , aplication logosu netleşti, ismi thejackalav olacak.
    Tabii en önemlisi finans piyasalarında ( global ve yerel) aynı vizyonda yatırımcı 500 üye oluşturmak.
    Max. 500 üye olacak, piyasalar içinden ... Şartlar ne olursa olsun 500 üye hadefinin üzerine çıkılmayacak.
    Belki bir ilk olacak...Ama para hırsı ,kazanma hırsı olmayan başarma amacı olan ve sermayesi , sabrı olan yatırımcı topluluğu olma yolunda bir adım.
    Tabii yıllık ciddi bir ücreti olan bir oluşum.
    SPK ile ilgili mevzuat lar ön planda olan ,bir başarı hikayesi ....olmalı.
    Saygılar
    Vaz geç paşam!
    bu iş tutmaz ben zaten yokum olmam da
    paralı işlere kimse yanaşmaz eğer bu çalışmaya para harcıyorsan o paraya yazık
    Zaten boş beleş yazıyorken o kadar kişi arkanda yok iken parayla hiç olmaz

demedin DEME.

Borsa İstanbul'da yerli yatırımcı sayısı 2 milyona dayanırken, endeks son dönemde küresel piyasalardan pozitif ayrışarak rekor üstüne rekor kırdı. Yatırımcılar, "Borsada hangi şirkete yatırım yapılmalı" sorusuna yanıt arıyor. Sabah Gazetesi Yazarı Özlem Doğaner, yaklaşık 30 şirketin Borsa İstanbul'da ilk etapta halka arza hazırlandığını ifade ederek, özellikle enerji, GYO'lar ve teknoloji şirketlerinin başı çektiğini belirtti.
    https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...irim-yapilmali

6. Lokmanda yarın 1.lik koltuğunda oturan iş yatırım 4. sıraya düşecek.
    beni lokmanda tutan şey takasdaki değişimdir, bilanço değil hisse ucuz değil.
    Son düzenleme : koçari; 12-01-2021 saat: 12:35.

İlk yerli genel maksat helikopteri Gökbey'e entegre edilecek milli helikopter motoru TEI-TS1400'ün ilk prototipi TS3'ün ardından TS4'ün de başarıyla çalıştırıldığı bildirildi.

https://www.haberler.com/turkiye-nin...861161-haberi/

Sayfa 923/1004 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •