-
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı şubat'ta aylık -%1,1
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı şubat'ta yıllık %3,3
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*bozdağ: Türkiye'nin suriye konusunda tavrında değişen bir şey yok
*bozdağ: Kimyasal silah kullanımının cezasız kalmamasını her zaman ifade ettik
*bozdağ: Suriye'de doğruyu kim savunuyorsa biz onun yanında yer alıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*rusya mb başkan yardımcısı, "artan oynaklık, finansal istikrar için risk yaratmıyor"
*rusya mb başkan yardımcısı, "döviz piyasasında durum dengeli"
-
*rusya mb başkan yardımcısı, "banka, finansal istikrar için risk oluşmadıkça döviz piyasasına müdahale etmeyecek"
*rusya mb başkan yardımcısı, "bankalardaki sorunmlu kredi oranı düştü, ancak inşaat sektörü kredilerinde yüksek olmaya devam ediyor"
-
*boj/wakatabe, "japon bankalarının sermaye tamporları yüksek, şirketlere aktif şekilde kredi veriyorlar"
*boj/wakatabe, "japon bankalarının sermaye tamporları yüksek, şirketlere aktif şekilde kredi veriyorlar"
-
*boj/wakatabe, "faizleri erken artırmak japonya'yı yeniden resesyona sokar"
*boj/wakatabe, "gevşek para politikasının faydaları maliyetlerinden fazla"
*boj/wakatabe, "uzun süreli düşük faizlerin banka karlarına vereceği zararın bilincindeyiz"
-
*rusya mb başkan yardımcısı, "döviz piyasasında durum 2014 sonuna göre şu anda daha istikrarlı"
*rusya mb başkan yardımcısı, "merkez bankası döviz piyasasında oynaklığı durduracak enstrümanlara sahip"
-
*ağbal: Yılın ilk çeyreğindeki giderler bütçe ödenekleri çerçevesinde gerçekleşmiştir
*ağbal: önümüzdeki aylarda mali disiplini kararlılıkla uygulamaya devam ederek ovp hedefleri içinde kalıp yılsonu bütçe hedefinin elde edilmesi konusunda gerekli kararlılığı göstermeye devam edeceğiz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri