Sayfa 924/1120 İlkİlk ... 4248248749149229239249259269349741024 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı şubat'ta aylık -%1,1
    *tüik: Takvim etkisinden arındırılmış elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı şubat'ta yıllık %3,3

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*bozdağ: Türkiye'nin suriye konusunda tavrında değişen bir şey yok
    *bozdağ: Kimyasal silah kullanımının cezasız kalmamasını her zaman ifade ettik
    *bozdağ: Suriye'de doğruyu kim savunuyorsa biz onun yanında yer alıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*rusya mb başkan yardımcısı, "artan oynaklık, finansal istikrar için risk yaratmıyor"
    *rusya mb başkan yardımcısı, "döviz piyasasında durum dengeli"

*rusya mb başkan yardımcısı, "banka, finansal istikrar için risk oluşmadıkça döviz piyasasına müdahale etmeyecek"
    *rusya mb başkan yardımcısı, "bankalardaki sorunmlu kredi oranı düştü, ancak inşaat sektörü kredilerinde yüksek olmaya devam ediyor"

*boj/wakatabe, "japon bankalarının sermaye tamporları yüksek, şirketlere aktif şekilde kredi veriyorlar"
    *boj/wakatabe, "japon bankalarının sermaye tamporları yüksek, şirketlere aktif şekilde kredi veriyorlar"

*boj/wakatabe, "faizleri erken artırmak japonya'yı yeniden resesyona sokar"
    *boj/wakatabe, "gevşek para politikasının faydaları maliyetlerinden fazla"
    *boj/wakatabe, "uzun süreli düşük faizlerin banka karlarına vereceği zararın bilincindeyiz"

*rusya mb başkan yardımcısı, "döviz piyasasında durum 2014 sonuna göre şu anda daha istikrarlı"
    *rusya mb başkan yardımcısı, "merkez bankası döviz piyasasında oynaklığı durduracak enstrümanlara sahip"

*ağbal: Yılın ilk çeyreğindeki giderler bütçe ödenekleri çerçevesinde gerçekleşmiştir
    *ağbal: önümüzdeki aylarda mali disiplini kararlılıkla uygulamaya devam ederek ovp hedefleri içinde kalıp yılsonu bütçe hedefinin elde edilmesi konusunda gerekli kararlılığı göstermeye devam edeceğiz

Sayfa 924/1120 İlkİlk ... 4248248749149229239249259269349741024 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •