Sayfa 925/929 İlkİlk ... 425825875915923924925926927 ... SonSon
Arama sonucu : 7425 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Olursa hissenin kaymaĞI olur ama her şart ta bu hisse hala ucuz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Olursa hissenin kaymaĞI olur ama her şart ta bu hisse hala ucuz...
    Sadece BYD olarak düşünmeyin, Manisa bölgesi büyük yatırımların Toplanma Bölgesi gibi oldu. Lojistik imkanların fazla olması bölgeyi değerli kılıyor. Buna bağlı olarak da liman işletmelerini orta ve uzun vadede olumlu etkilemesi kaçınılmaz olacaktır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,821
    Bu gaplı açılışları hiç sevmiyorum
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,821
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. Beklediğimiz rakamların yamacına yanaştı maşallah, son dönemlerde çok fena çalkaladı, dökmüştür milleti büyük olasılıkla.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,821
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Beklediğimiz rakamların yamacına yanaştı maşallah, son dönemlerde çok fena çalkaladı, dökmüştür milleti büyük olasılıkla.
    Bakalım dökmüş mü?
    Son 1 ay

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bakalım dökmüş mü?
    Son 1 ay

Teşekkürler, bir tek alım tarafında ikinci sıradakine güvenmiyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. yıllardır hissedeyim; liman yükleme yerlerinin uzatılması, demiryolu yapılması vs. bana göre hala hikayenin çok başı geliyor bana patron biraz tutarlı olsa çok güzel olacak ama patronda iş yok ne diyeyim! 450 dönüm kendine ait arsası açık ve kapalı elleçleme alanları buna kimyasal elleçlemelerde dahil, yıllar içinde özel limanlar içinde ilk 10'a girmesi vs. arkadaşlarında belirttiği gibi BYD yanında tüm egenin bana göre en büyük liman alanına sahip olan bir yer için 1xx tl olsa ne olur olmasa ne olur diyorum çünkü kendi hikayemi 1xxx rakamları görünce yazmaua başlayacağım.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. her önemli yatırım insanın kendi tecrübesi ve bilgisi ile alınır.

Sayfa 925/929 İlkİlk ... 425825875915923924925926927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •