Originally Posted by *Bozkurt Ne ayaksın sen, yüzde 8 yapmış kaadımı pazarlıyon, madem çok biliyon 15 tale iken yazsaydın. kozal gibi olmasın o da Ben hiçbir zaman itham ettiğin şeyleri yapmadım, aksine yapanları deşifre ettim... Çakal... Pala forumun tüm çakallarını üstüme saldığına göre büyük yükseleceğiz demek ki...
Originally Posted by Ohac Tek kağıt söyleyeyim, akbank taşıtorum, düşüşte aldım, maliyetim 15,50... Hedef fiyatım minimum 24 tl(en kötü senaryoda)... Onu geç...AN İTİBARİYLE SEÇİME KADAR ORTA VADELİ DÜŞÜNCENİ ALALIM....BIST100 ŞUANDA 5390 yami 2.86 dolarda. Şuanda bu fiyatlardan maliyet yaparmısın..istediğin hisseyi aktiften almışsın gibi.. Ben almam diyorum..YOLU AÇIK OLSUN...SENDEN ciddi cevap bekliyorum...
Originally Posted by *Bozkurt Trade ile para kazanamazsın, malda oturman lazım Bugün iptal olur mu ki?
Originally Posted by *Bozkurt Ne ayaksın sen, yüzde 8 yapmış kaadımı pazarlıyon, madem çok biliyon 15 tale iken yazsaydın. kozal gibi olmasın o da Ben de sallarım..BURADAN ALDIM-SATTIM..CRFSA demiştim....hatırlarsın 33 ten..defalarca orada önerdim.Buradan alıyorum demiştim...90 oldu.. ama sonra gelip ,ben bu kağıdı buradan almıştım demek olmaz.
Bugün akşam pazarı olur mu? Hem Kabine Toplantısı var şu anda hem de 6'lı Masa. Malda girmek istemeyebilirler..
Yatırım tavsiyesi değildir.
İçindeki duygularını bastıramıyorsun , belli oluyor.. Originally Posted by freshwind Millet itifakı kazanırsa her gün bir kriz çıkar yeni dönem heyecanlı olur baya. SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by *Bozkurt Trade ile para kazanamazsın, malda oturman lazım Dayucum dikkatli ol ...çok çıktı.....terse getirmesinler.....hareketler şuan şüpheli......
Originally Posted by Ohac Ben hiçbir zaman itham ettiğin şeyleri yapmadım, aksine yapanları deşifre ettim... Çakal... Pala forumun tüm çakallarını üstüme saldığına göre büyük yükseleceğiz demek ki... Kim çakal görücek tüm forum. Yazdığında 18.70 fiyat ile işlem geçerken 24 olucak didin, olmazsa nickini yedirirler burda
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri