Sayfa 926/1004 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Aleyküm Selam merhabalar hoşgeldiniz sizinle ilgili düşüncelerimiz ve koçari üstadın da ifadeleri doğru olanın açıklanması diye düşünüyorum
    saygılar
    sizleri tanıdığıma sevindim..sizin bu sayfa da bayağı canlı..hepsini okumak çok zaman alacak..arada bir uğramaya çalışırım..şimdilik kendinize iyi bakın...kolay gelsin hepinize...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    herkese selamlar arkadaşlar..umk dostumun ısrarları ile sizlere bir selam vermeye geldim...burada böyle bir topik olduğunu bilmiyordum..bu arada benim hakımdaki düşünceleriniz için de teşekür ediyorum...topiği biraz okumak istiyorum...içeriğini çok merak ettim...güzel bir yere benziyor...
    hoşgeldin kardeşim, tanışmıyoruz fakat hakkınızda oldukça fazla olumlu referanslar var. mekan bizim,çay kahve bedava...

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sizleri tanıdığıma sevindim..sizin bu sayfa da bayağı canlı..hepsini okumak çok zaman alacak..arada bir uğramaya çalışırım..şimdilik kendinize iyi bakın...kolay gelsin hepinize...
    Sagolun size de kolay gelsin
    Her zaman fikirlerinizi burada da duymak isteriz .
    Selamlar .

4. Ben de sayfanın ana yazarları koçari ve kuluçka gibi dostların yaninda sanki uzun zamandır burada imiş gibi konuşmuş ve haddi aşmişsam affola

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben de sayfanın ana yazarları koçari ve kuluçka gibi dostların yaninda sanki uzun zamandır burada imiş gibi konuşmuş ve haddi aşmişsam affola
    olurmu kardeşim sende mekan sahiplerinden oldun.

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    olurmu kardeşim sende mekan sahiplerinden oldun.
    Sağol eksik olma 👍👍👍🙂🙂🙂

7. Bu nasıl bir gündü gedzada böyle

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben de sayfanın ana yazarları koçari ve kuluçka gibi dostların yaninda sanki uzun zamandır burada imiş gibi konuşmuş ve haddi aşmişsam affola
    Olur mu öyle şey dostum sanal alem burası koca dünya herbirimiz diğerinden bir şeyler öğreniyoruz
    başlık amaç değil araç insanların mutluluğu için diğer şeyler gibi.

Sayfa 926/1004 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •