Sayfa 926/1004 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Abi dün yazdın ama hangi hisse olduğunu söylemedin, bugün senetler hareket çekti sonra yazdın abi. Bizde bekliyoruz sen yazacaksın diye.
    Endeks ağırlığı olan badem spor tahtalarını burada rus uçağı düştüğünden beri yazıyoruz .
    Geçen sene yabancı satışları ile tamamen çoğunluk malı almış bir sistem mevcut.
    Formasyon çalışmadan buraya tahta yazmamın bir önemi varmı .

2. Makası 300 puana kadar çekiyor enteresan o kadar satıcılı bir piyasa da yok. Garip oyunlar dönüyor. Yukarı götürecekse Şubat sonuna kadar neden ucuza mal veriyor aşağı götürecekse dün aldıkları mallar neden di.

3. 1639 ek lönk toplam poz 1/5

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Abi şimdi senin grafikleri atmandan sonra alırsak senin malı almış olmayız mı abi.
    Beni red listesine alırsan GRAF görmezsin MAL da almazsın.
    Hey Allahım ,

5. margıne kadar ne yukarı ne asaı hatta 164500lere gırer gıbı ondan sonra vazıyet bellı olacak....sımdılık 13..15 saatleri yarım dalga olur ama sort için erken....eskı oyunlarına gore bır tahsılat yapsınlar bakalımm
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Beni red listesine alırsan GRAF görmezsin MAL da almazsın.
    Hey Allahım ,
    Abi hareket gelmiş bitmiş %2,5-3 yapmış, dün yazmıştım diyorsun. bugün piyasa 0,50 oranına oynarken senin satacağın malı ben niye alayım. Ben gördüm de görmeyen vardır diye yazayım dedim. Vob mu bakıyoruz senin senetlerimi izliyoruz abi. Bence voba'a dönün.

7.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Makası 300 puana kadar çekiyor enteresan o kadar satıcılı bir piyasa da yok. Garip oyunlar dönüyor. Yukarı götürecekse Şubat sonuna kadar neden ucuza mal veriyor aşağı götürecekse dün aldıkları mallar neden di.
    çok sorgulama anı yaşa...

pala geçen sene şubatta gırtlağına kadar long asla düşmez diyenlerin hepsi viop mezarlığında şimdi...

100 endeksine bakıyosun yemyeşil, 30 endeksine bakıyosun yemyeşil. sıra banka endeksine gelince kırmızı. buda garan ın halt etmesi. başka ne olabilir. bir kağıtla piyasayı yönetiyorlar.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 926/1004 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •