Originally Posted by
paramanya
3aylik %25 kkm nin altında kalmış . hisse yogunlar %90 i bulmuş.
[/IMG]
26 temmuzda ben bunu izah etmiştim... fonlar bazen kimlik değiştirir... fonların izahname değişikliklerine bakmazsanız, aktif olarak takip etmezseniz , tefas'taki geçmiş getirilere bakmak yanıltıcı olur... tefas'taki geçmiş getirilere bakarken ilk önce o baktığınız geçmiş getirinin '' vadesi içinde '' fonun izahnamesinde , fonun stratejisinde , karşılaştırma ölçütünde veya fonun karşılaştırma ölçütü yoksa fonun eşik değerinde ve fonun hangi risk aralığında yönetileceği konularında değişiklikler olmuş mu ? bunlara bakmadan tefas'taki geçmiş yüzdelere bakmak fevkalade yanıltıcı olur.

Originally Posted by
Lucky Player
hangi yerli hisse senedi fonunu alayım , hangisini seçeyim, kurtar beni cimriiiiiii diyesesiniz varsa, bunun artık çok kolay bir yöntemi var, şimdi size onu göstereceğim... burdan yurt paydaşlarıma bir müjde veriyorum ; işte müjde :
kırmızı şapkalı ak kızın dördüncü apaçi değişken fonu 18 temmuz itibari ile , bist şirketleri fon sepeti fonu oldu...hella sis farları eşliğinde hayırlı olsun...
Son düzenleme : Lucky Player; 10-08-2023 saat: 00:20.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri