-
*vale'nin birinci çeyrekte nikel üretimi 58,6 milyon ton
*vale, 2018 için 390 milyon ton demir cevheri üretim hedefini sürdürüyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*rusya ekonomi bakanlığı, "cari petrol fiyatları devam ettiği ve yeni yaptırımlar olmadığı takdirde abd doları'nı 50 ruble seviyesinde bekliyoruz"
*rusya'da duma, abd'nin yaptırımlarına misillemeye ilişkin yasayı görüşmeye 15 mayıs'ta başlayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*gazprom'un bdt dışı ülkelere doğal gaz ihracatı 1 ocak-15 nisan döneminde yüzde 6,3 arttı
-
*new york fed imalat endeksi nisan'da 15,8 (önceki 22,5)
*new york fed yeni siparişler endeksi nisan'da 9,0 (önceki 16,8)
*new york fed istihdam endeksi nisan'da 6,0 (önceki 9,4)
-
*trump, "abd faizleri artırırken rusya ve çin devalüasyon oyunu oynuyorlar"
*trump, "abd faizleri artırırken rusya ve çin devalüasyon oyunu oynuyorlar, bu kabul edilemez"
*trump, "abd faizleri artırırken rusya ve çin devalüasyon oyunu oynuyorlar, bu kabul edilemez"
-
*fransa'nın 3 ay vadeli bono ihalesiyle 3,295 milyar euro borçlandı
*fransa'nın 6 ay vadeli bono ihalesiyle 1,291 milyar euro borçlandı
*fransa'nın 12 ay vadeli bono ihalesiyle 1,098 milyar euro borçlandı
-
*fransa'nın 3 ay vadeli bono ihalesinde ortalama faiz oranı -%0,573 oldu (önceki -%0,573)
*fransa'nın 6 ay vadeli bono ihalesinde ortalama faiz oranı -%0,566 oldu (önceki -%0,569)
-
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 260 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri